Σύμφωνα με τις εφημερίδες, οι αρχές προκρίνουν το σενάριο της σκόπιμης δηλητηρίασης.
Η εφημερίδα Times of India έγραψε ότι κάτοικοι δηλητηρίασαν σκοπίμως το κουφάρι αγελάδας που είχε σκοτώσει η τίγρη, το οποίο έφαγε στη συνέχεια μαζί με τα μικρά της.
«Έδωσα εντολή για έρευνα για να βρεθεί ποιος ευθύνεται» για τον «όχι από φυσικά αίτια» και «εξαιρετικά τραγικό» θάνατο των αιλουροειδών, δήλωσε ο υπουργός Δασών του κρατιδίου, ο Έσουαρ Χάντρε.
Οι τίγρεις που ζουν στην άγρια φύση στην Ινδία υπολογίζονται σε περίπου 3.600, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, δηλαδή τα τρία τέταρτα του παγκόσμιου πληθυσμού τους.
Οι προσπάθειες που γίνονται για την προστασία τους επέτρεψαν την αύξηση του αριθμού τους τα τελευταία χρόνια, αλλά παράλληλα αυξήθηκαν και τα περιστατικά που σημειώνονται με ντόπιους.
Πάνω από 600 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από επιθέσεις τίγρεων τα δέκα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παρατείνεται η αποστολή του «πρώτου αραβικού κράτους» στον πλανήτη Άρη
- Ιράν-ΗΠΑ: Σε καλό κλίμα οι συνομιλίες – Θα αποφευχθεί ο πόλεμος;
- Ο λαός ξεχνά, τι σημαίνει αριστερά
- Γαλλία: Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση άλλων 114 Rafale στην Ινδία
- Χαμός με τον ΟΠΕΚΑ: Αποκαλύψεις για επιδοτήσεις που δόθηκαν σε μη δικαιούχους
- Σαμαράς κατά Μητσοτάκη: «Ξεπλένει” την Τουρκία στα μάτια της διεθνούς πολιτικής σκηνής»
- Ποιά συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας ψηφίσθηκε από τη Βουλή;
- Κυβέρνηση: Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε μέτρα για την πρόσβαση στα social media
- Ξεκίνησαν οι νέες τριμερείς διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας – ΗΠΑ στη Γενεύη
- Ολοκληρώθηκε ο νέος γύρος συνομιλιών Ιράν-ΗΠΑ στη Γενεύη
Κύρια Θέματα









