Η Ντενίζ Ντέρικ Ράιτ, η οποία έχει περάσει μεγάλο μέρος στην παραλία, είδε τους ψύλλους της άμμου στην παραλία Satellite και τράβηξε ένα βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Θέλω απλώς να ξέρουν οι λουόμενοι να μην τους φοβούνται», είπε ο Ντέρικ Ράιτ. «Μεγαλώνοντας στο Satellite Beach, μου άρεσε να τους ξεθάβω! Αλλά να δω τόσο πολλούς μαζεμένους ήταν τρελό!».
Οι ψύλλοι της άμμου, σύμφωνα με την Κλινική του Κλίβελαντ, είναι καρκινοειδή και όχι ψύλλοι ή έντομα. Ανήκουν στην ίδια οικογένεια με τα καβούρια και τους αστακούς και συχνά ονομάζονται ψύλλοι επειδή πηδούν.
Μπορούν να προκαλέσουν κόκκινα εξογκώματα που προκαλούν κνησμό στο δέρμα σας, αλλά ο ερεθισμός συνήθως υποχωρεί σε λίγες μέρες.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία – Έγινε αισθητός και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου
- 3I/ATLAS: Ο διαστρικός κομήτης, “χρονοκάψουλα”, ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής του
- Η μεγάλος «πονοκέφαλος» των διεθνιστών μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι»
- Last Samurai Standing: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για την “battle royale” σειρά του Netflix με Σαμουράι!
- Η Μελόνι συναντήθηκε με τον Ούγγρο ομόλογό της Βίκτορ Όρμπαν
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 37 κατηγορουμένων – 13 προφυλακίσεις, 23 ελεύθεροι με όρους
- Θεσσαλονίκη: Η Σοφία Βέμπο «επιστρέφει» στη Λ. Νίκης, στο χώρο όπου ξεκίνησε να τραγουδά
- Σοκ στο Αζερμπαϊτζάν: Νύφη αυτοκτόνησε μετά τα σχόλια των πεθερικών της για το «προκλητικό» νυφικό της,vid
- Η πρόεδρος του Μεξικού δήλωσε ότι συμφώνησε με τον Τραμπ να παρατείνουν την προθεσμία για τις εμπορικές συναλλαγές
- Σε αυτό συμφωνούν όλοι! Η Ρωσία τι θα κάνει όμως στο τέλος;









