«τελειώνοντας» μια και καλή κάθε «φήμη» στο συγκεκριμένο ζήτημα, με την επισήμανση πως το «τριφύλλι» «…έχει προπονητή κι αυτός είναι ο Ρουί Βιτόρια».
Παρά το γεγονός πως την περασμένη εβδομάδα μετά τη συνάντηση που είχε ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Πορτογάλο τεχνικό -παρουσία και του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου- ο Παναθηναϊκός είχε επισημάνει πως η κοινή πορεία των δύο πλευρών θα συνεχιζόταν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εδώ κι αρκετές μέρες υπήρχαν σενάρια επί… σεναρίων.
Τα οποία κορυφώθηκαν από την Τρίτη (20/5), όταν διαπιστώθηκαν «σύννεφα» στη σχέση του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ, πυροδοτώντας φήμες που «συνέδεαν» τον Ρουμάνο τεχνικό με το «τριφύλλι». Στον Παναθηναϊκό θέλησαν λοιπόν να «τελειώσουν» μια και καλή το θέμα με επίσημη τοποθέτηση που έβαζε το όλο ζήτημα στην κανονική διάστασή του.
Αναλυτικά απ’ το «τριφύλλι» τόνιζαν με απόλυτο τόνο για το θέμα του προπονητή πως: «Παρά το γεγονός ότι έχουμε ήδη ενημερώσει ότι προχωράμε το πλάνο της νέας σεζόν με τον Ρουί Βιτόρια, αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε ξανά, λόγω αναφορών στα ΜΜΕ που δημιουργούν κλίμα σύγχυσης.
Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή και αυτός είναι ο Ρουί Βιτόρια. Με αυτόν τον προπονητή προχωράμε το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οποιαδήποτε άλλη αναφορά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και εξυπηρετεί άλλους σκοπούς».
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αγοραπωλησία ακινήτων στην Ελλάδα: Ο δωδεκάλογος μίας επιτυχημένης συναλλαγής
- Παρανοϊκός Βρετανός Υπουργός θέλει διακαώς να στείλει στρατό στην Ουκρανία
- Αίγιο: Χειροπέδες σε 46χρονο που φέρεται να πυροβόλησε εναντίον τεσσάρων νεαρών
- Συνταξιούχος Ρωσίδα έγινε σταρ στο διαδίκτυο με αυτό το…βίντεο!
- Καρλ Λάγκερφελντ: Έργα τέχνης, κοσμήματα και ρούχα από την πολυτελή συλλογή του πωλούνται σε δημοπρασία
- Μπάσκετ: Κυπελλούχος Ελλάδας για 22η φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός
- Κορυφώνονται σήμερα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα με την παρέλαση στο Σύνταγμα
- Γεωργιάδης για σύστημα Υγείας: «Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν, αλλά…»
- Ο θρυλικός Πουαρό πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ-αποκάλυψη για την Αίγυπτο
- Θ. Κοντογεώργης: Η πολιτική της κυβέρνησης απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες χωρίς διαχωρισμούς και περιχαρακώσεις









