και χάρη στην οξύνοιά της συνέδραμε την αστυνομία να συλλάβει δύο Βούλγαρους που υποτίθεται ότι θα παραλάμβαναν χρήματα για δήθεν χειρουργείο της κόρης της.
Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα αγνώστου στην ηλικιωμένη, που προσποιούμενος τον γιατρό και με το παραπάνω πρόσχημα τής ζήτησε 73.000 ευρώ.
Η 75χρονη, όμως, διατήρησε την ψυχραιμία της και συνειδητοποιώντας ότι επρόκειτο περί απάτης κάλεσε την Άμεση Δράση.
Υπό αυτές τις συνθήκες οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη των δύο νεαρών αλλοδαπών, την ώρα που πήγαν να παραλάβουν 8.000 ευρώ, χρηματικό ποσό που υποτίθεται ότι είχε συμφωνήσει η ηλικιωμένη με τον άγνωστη συνομιλητή της.
Οι δύο «εισπράκτορες» (30 και 25 ετών) συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στην Πολίχνη και οδηγούνται στον εισαγγελέα.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο αρχείου:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έτσι ξεκινάει ένα… κλασικό χειμωνιάτικο πρωινό στη Ρωσία, vid
- Παναμάς: Κατάσχεση ρεκόρ 5 τόνων ναρκωτικών μετά από καταδίωξη στη θάλασσα
- Ο εγγονός του θρύλου Johnny Cash τραγουδά τα τραγούδια του παππού του: “Ήταν η αλήθεια”, vid
- Το viral ΒΙΝΤΕΟ με τον «ευρωπαϊκό στρατό» στη Γροιλανδία
- «Μισές αλήθειες» από Μασκ-Τάκερ: «Δεν βλέπετε ποιοί ελέγχουν τους πολιτικούς-μαριονέτες»
- Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Στασινόπουλος – Ήταν στο τιμόνι της ΒΙΟΧΑΛΚΟ επί επτά δεκαετίες
- Το πραγματικό στοίχημα της συνδεσιμότητας: Γιατί δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν σήμα αλλά όχι internet στο κινητό τους;
- Ν. Παπαϊωάννου: Καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής ΑΠΘ από μέλη του Ρουβίκωνα
- “Εκβιασμό” χαρακτήρισε τις δασμολογικές απειλές του Ντόναλντ Τραμπ για τη Γροιλανδια, ο Ολλανδός ΥΠΕΞ
- Μ. Χρυσοχοΐδης: «Συνεχίζουμε με αφοσίωση και σχέδιο, για να κάνουμε την ΕΛΑΣ ακόμη πιο αποτελεσματική»









