Όπως μεταδίδεται, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι κάλεσε τον πρωθυπουργό της Μιανμάρ, Μιν Αούνγκ Χλάινγκ, να συμμετάσχει στους εορτασμούς της Ημέρας VE-Day στη Μόσχα στις 9 Μαΐου.
«Κάλεσα τον κ. Min Aung Hlaing να συμμετάσχει στον εορτασμό της 80ης επετείου από τη νίκη στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο [του 1941-1945] στις 9 Μαΐου”, είπε μετά από συνομιλίες με τον επισκέπτη πρωθυπουργό της Μιανμάρ, μεταδίδει το TASS.
«Σύμφωνα με τη συμφωνία μας, μια μονάδα των ενόπλων δυνάμεων της Μιανμάρ θα κάνει παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία μαζί με τον Ρώσο στρατό», πρόσθεσε.
Ο Ρώσος πρόεδρος έχει προσκαλέσει πολλούς παγκόσμιους ηγέτες να παραστούν στους εορτασμούς της VE-Day στη Μόσχα. Πολλές φιλικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Λευκορωσίας και της Μογγολίας, θα στείλουν τον στρατό τους για να συμμετάσχουν στην στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επικοινωνία Γ. Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Μπ. Αμπντελάτι – Τι συζήτησαν
- Οικογενειακές στιγμές για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη – Οι ευχές του για τα Χριστούγεννα
- Οι προειδοποιήσεις έχουν δοθεί! Αν δεν εισακουστούν, έρχονται καταστροφικές συνέπειες για την Δύση
- Δυτ. Όχθη: 5 Ισραηλινοί συνελήφθησαν για τον τραυματισμό βρέφους κατά την επίθεση εποίκων σε σπίτι Παλαιστινίων
- Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε μαχητή των Φρουρών της Επανάστασης
- Θεσ/νικη: Παρίσταναν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ και άρπαξαν από ηλικιωμένη κοσμήματα, λίρες, μετρητά
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν 48 ουκρανικά drones πάνω από ρωσικές περιοχές
- Σουηδία: Δολοφόνησε με μπαλτά 55χρονη σε βίλα – Νεκρός ο δράστης από πυρά αστυνομικών
- Ποιοί είναι οι zillennials; Η μικρογενιά για την οποία κανείς δεν μιλάει
- Κακοκαιρία: Η ανάρτηση του Δημάρχου για την πρωτοφανή χαλαζόπτωση στη Λέρο – Δείτε εικόνες









