Στη συνεδρίαση του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου στο Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας επικυρώθηκαν οι αλλαγές στους κανονισμούς που θα εφαρμοστούν από την επόμενη σεζόν.
Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ένα κατασταλτικό μέτρο για τους τερματοφύλακες που θα κάνουν… καθυστερήσεις με τη μπάλα στα χέρια.
Πιο συγκεκριμέμα, το IFAB όρισε τα οκτώ δευτερόλεπτα ως τη μέγιστη χρονική διάρκεια που ένας τερματοφύλακας μπορεί να κρατάει τη μπάλα στα χέρια του.
Εάν αυτό το χρονικό όριο ξεπεραστεί, τότε η αντίπαλη ομάδα θα κερδίζει κόρνερ.
Οι ρέφερι κάθε παιχνιδιού είναι υποχρεωμένου να χρησιμοποιούν με τις παλάμες τους μία αντίστροφη καταμέτρηση των 5 δευτερολέπτων ως προειδοποίησης προς τους… πονηρούς γκολκίπερ.
Το IFAB επίσης αποφάσισε να γίνει ακόμα πιο αυστηρός ο πειθαρχικός έλεγχος στις διαμαρτυρίες των παιχτών. Μόνο ο αρχηγός θα έχει το δικαίωμα να προσεγγίσει τον διαιτητή. Σε αντίθετη περίπτωση οι ποδοσφαιριστές με τα… παράπονα θα δέχονται κίτρινη κάρτα.
Παράλληλα εγκρίθηκαν οι κάμερεςτων διαιτητών στους λεγόμενους «αγώνες υψηλού επιπέδου».
Η αρχή θα γίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στις ΗΠΑ.
freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρέμε Πούτιν! Ο Μακρόν αποφάσισε να στείλει 3 Rafale στην Πολωνία!
- Ουκρανικά drones έπληξαν κέντρο εκπαίδευσης του προσωπικού στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Τι ήρθε στο φως της δημοσιότητας! Οδηγούν την Γερμανία στον όλεθρο
- «Δεν θα υπάρξει παλαιστινιακό κράτος», σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- “The Complete Johnny Cash”: Η σπάνια συλλογή με όλο το στιχουργικό έργο του θρυλικού τραγουδιστή
- Νέα δημοσκόπηση: Πού βρίσκεται η ΝΔ μετά τις εξαγγελίες της ΔΕΘ – Πόσοι θα ψήφιζαν «ένα κόμμα Τσίπρα»
- Daniel Day-Lewis: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 8 χρόνια – “Ποτέ δεν σκόπευα να αποσυρθώ”
- Άκης Σκέρτσος: 18 θετικές αλλαγές στην εκπαίδευση
- Diella: Η “αδιάφθορη” υπουργός -προϊόν AI- θα χειρίζεται τις δημόσιες συμβάσεις στην Αλβανία
- Το FBI έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες υπόπτου σε σχέση με την δολοφονία του Κερκ
Κύρια Θέματα

















