Ο άνδρας φέρεται να μπήκε το απόγευμα της Τετάρτης σε κομμωτήριο της περιοχής και να απείλησε με μαχαίρι την 59χρονη ιδιοκτήτρια, η οποία αν και προσπάθησε να τον αποφύγει, ακινητοποιήθηκε από τον δράστη μέσα στην τουαλέτα του καταστήματος. Εκεί ο 29χρονος αφού τη θώπευσε, προσπάθησε να τη βιάσει.
Το περιστατικό αντιλήφθηκε 29χρονη γυναίκα που έφτασε λίγο μετά στο κομμωτήριο και άκουσε την έκκληση για βοήθεια της 59χρονης.
Όταν ο αλλοδαπός διαπίστωσε την παρουσία της 29χρονης μέσα στο χώρο, προσπάθησε να επιτεθεί και σε εκείνη. Μάλιστα, κρατώντας το μαχαίρι στα χέρια του, άρχισε να την κυνηγάει στον δρόμο πέριξ του κομμωτηρίου, η ίδια ωστόσο κατάφερε να απομακρυνθεί. Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ πάνω του βρέθηκε και το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει για απειλή.
Ο συλληφθείς, που αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, περί όπλων αλλά και απείθειας, καθώς αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.
ΑΠΕΜΠΕ,της Ουρανίας Μωραίτη – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Μητσοτάκη Ινδού πρωθυπουργού: Η Ελλάδα επιθυμεί να συμμετάσχει στον οικονομικό διάδρομο IMEC
- Παπασταύρου μετά τις δηλώσεις Τραμπ για την Ελλάδα: «Γινόμαστε στρατηγικός εταίρος και για την Αμερική»
- Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας στους πολίτες ενόψει της επιδείνωσης του καιρού
- Μητσοτάκης: «Σύντομα οι ανακοινώσεις για τις απαγορεύσεις στα social media» – Τι είπε για ΤΝ
- Υπόθεση Έπσταϊν: Οι πρώτες δηλώσεις του βασιλιά Καρόλου μετά τη σύλληψη του αδερφού του, Άντριου
- Δωρεάν CRM για λογιστές και φοροτεχνικούς, μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
- Μεντβέντεφ για Ζελένσκι: «Όσο η πράσινη μύγα είναι πρόεδρος η Ουκρανία θα μικραίνει»
- Κώδωνας κινδύνου από τους Ελεγκτές Εν. Κυκλοφορίας – Με ένα μόνο ραντάρ λειτουργεί πλέον η Προσέγγιση Αθηνών
- Γεωργιάδης για την ένταση στο Κρατικό Νίκαιας: «Κινδύνευσε η σωματική μου ακεραιότητα»
- Στρατηγική συνεργασία RSM Ελλάδος και DGTAL για την υποστήριξη επιχειρήσεων στην υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης









