Σε μία πολύ ξεχωριστή κίνηση προχώρησε ο Βινίσιους μαζί με γκρουπ Βραζιλιάνων επενδυτών, καθώς προχώρησαν στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της πορτογαλικής Αλβέρκα.
Το πορτογαλικό κλαμπ αγωνίζεται αυτή την σεζόν στην Β’ κατηγορία της Πορτογαλίας, όμως είναι στη 2η θέση μόλις δύο βαθμούς πίσω απ’ την πρωτοπόρο Τοντέλα κι έναν μπροστά απ’ την Πεναφιέλ.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας το ποσό της εξαγοράς ξεκινάει απ’ τα 8 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 10 εκατ. ευρώ.
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης που αποκτά δική του ομάδα, μετά τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έχει πάρει στην κατοχή του εδώ και λίγους μήνες το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Καέν.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υεμένη: Βομβαρδισμοί σε βάσεις των αυτονομιστών στη Χαντραμούτ
- Επιμένει ο Τραμπ: «Η υγεία μου είναι σε τέλεια κατάσταση»
- Κραν Μοντανά: Σε κρίσιμη κατάσταση τουλάχιστον 80 από τους 115 τραυματίες
- ΕΛ.ΑΣ.: Ποιοί ήταν οι «πρωταθλητές» των τροχαίων παραβάσεων τον Δεκέμβριο
- Ζητούν απόλυτο περιορισμό των ελευθεριών στο διαδίκτυο το 2026! Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο υπό ανέγερση οικοδομής
- Χατζηδάκης για αγρότες: Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην προσέρχονται στον διάλογο
- Ρωσία: Αποφάσισε να κατέβει με μία… σανίδα 500 χιονισμένα σκαλιά, vid
- Αυτός είναι πλέον το «δεξί χέρι» του Ζελένσκι
- «Κρατούσε τον σταυρό και οι φλόγες δεν τον άγγιξαν»! Τρομερή μαρτυρία από το Κραν Μοντανά









