Ήδη μία ολοκαίνουργια διαδρομή 3,5 χιλιομέτρων για βόλτα και ποδήλατο είναι έτοιμη και άλλη μία 2,5 χιλιομέτρων, ολοκληρώνεται σύντομα. Και οι δύο με σύγχρονα υλικά κατασκευής και φυτεύσεις πρασίνου γύρω τους.
«Προσθέτουμε νέες διαδρομές για περπάτημα και ποδήλατο και πολλά ακόμα στο παραλιακό μας μέτωπο», τονίζει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και στη συνέχεια αναφέρει: «Η οριζόντια διαδρομή, μήκους περίπου 3,5 χιλιομέτρων κατά μήκος της ακτογραμμής της Γλυφάδας, έχει ολοκληρωθεί. Τώρα συνεχίζουμε με άλλα 2,5 χιλιόμετρα περίπου, στις κάθετες διαδρομές, στην τέταρτη Μαρίνα, μετά στο πρώην Καταράλα, στη συνέχεια στην τρίτη Μαρίνα. Κυριολεκτικά πάνω στο κύμα. Παντού με πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο, με νέα δέντρα και φυτά. Σύντομα θα τα δείτε όλα αυτά, όπως και την ανάπτυξη ανοιχτών γηπέδων άθλησης για όλους και χώρων για παιχνίδι για τα παιδιά».
Και ο κ. Παπανικολάου καταλήγει: «Ήδη μπορείτε να απολαύσετε στο παραλιακό μας μέτωπο το νέο και σύγχρονο πεζόδρομο, ποδηλατόδρομο διεθνών προδιαγραφών και τις άλλες παρεμβάσεις, που έχουμε αναβαθμίσει λειτουργικά και αισθητικά όλη την ακτογραμμή. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Πολωνία έκλεισε τα σύνορα με την Λευκορωσία, video
- Αγριογούρουνα σαν σε παρέλαση βγήκαν για νυχτερινή βόλτα στη Λιβαδειά! vid
- Κίνα: Ιδού το νέο… «επίτευγμα» των ρομποτόσκυλων, video
- ΔΥΠΑ: Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τη νέα ειδικότητα «Τεχνίτης Βιομηχανικών Αυτοματισμών» στα Γρεβενά
- ΥΠΟΙΚ: Οι 83 φόροι που μειώθηκαν από το 2019 ως σήμερα
- Ένα απίστευτο μωρό μόλις 5 μηνών έκανε θραύση για τα πολύ πλούσια μαλλιά του! vid
- Αριστερός σχολιαστής πολέμιος του Τσάρλι Κερκ κλαίει με λυγμούς για τον θάνατό του,vid
- ΑΠΘ: Διεθνές συνέδριο για την εκμάθηση ξένων γλωσσών και την πολυγλωσσία σε παιδιά, στις 19-20/9
- Συνάντηση Γεραπετρίτη με τον ασκούντα χρέη ΥΠΕΞ της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης
- Ο Λίαμ Νίσον παραγωγός της ταινίας «The Lost Children of Τuam» για το σκάνδαλο με τον ομαδικό τάφο βρεφών στην Ιρλανδία