Χιλιάδες ευκαιρίες απασχόλησης και δικτύωση με εκατοντάδες στελέχη επιχειρήσεων περιμένουν τους πολίτες στη μεγαλύτερη εκδήλωση για την εργασία, που διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) την Παρασκευή και το Σάββατο, 24-25 Ιανουαρίου 2025, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από τις 10:00 έως τις 18:00.
Στη διήμερη εκδήλωση πρόκειται να συμμετάσχουν 240 επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν υποψήφιους για περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας όλων των επιπέδων εκπαίδευσης και των τομέων εξειδίκευσης.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-Ian2025.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πολίτες που αναζητούν εργασία, καθώς και εργαζόμενοι που ψάχνουν ευκαιρίες για μία νέα επαγγελματική πορεία, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν στελέχη ανθρώπινου δυναμικού επιχειρηματικών ομίλων και εταιρειών, διεκδικώντας θέσεις εργασίας, οι οποίες ταιριάζουν με τις επαγγελματικές επιδιώξεις τους.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι πολίτες θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να έχουν μαζί τους αρκετά αντίγραφα του βιογραφικού σημειώματός τους, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μεγάλο αριθμό αρχικών συνεντεύξεων.
Η λίστα με τις θέσεις εργασίας, τις ειδικότητες και τις επιχειρήσεις έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/37i-hk-dypa-2025-eidikotites-epikheiriseis=.
Σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.
Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ: www.dypa.gov.gr.
Περισσότερα σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ: https://www.dypa.gov.gr/memme.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









