Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι δυνάμεις της Τροχαίας προχώρησαν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ συνεργεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, καθώς και της Περιφέρειας Αττικής, προχώρησαν σε ενέργειες καθαρισμού του οδοστρώματος. Παράλληλα συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού, ενώ επιβλήθηκαν τόσο στον ίδιο όσο και στον ιδιοκτήτη του φορτηγού τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Σχετικά με περιστατικό πτώσης χωματουργικών υλικών και λυμάτων από ΙΧ φορτηγό όχημα πρωινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025, επί της λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων (ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία), ανακοινώνονται τα εξής:
- Δυνάμεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής προχώρησαν άμεσα σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με περιορισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων, προς αποφυγή δημιουργίας κινδύνου για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα πολιτών.
- Κλιμάκια αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, καθώς και της Περιφέρειας Αττικής, προχώρησαν σε ενέργειες καθαρισμού του οδοστρώματος, ενώ με την ολοκλήρωση των εργασιών, με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής άρθηκαν οι περιορισμοί.
- Από αστυνομικούς διενεργήθηκε αυτοψία, από την οποία διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε βάρος του οδηγού, σχετικά με την ασφαλή φόρτωση οχημάτων.
- O οδηγός του οχήματος συνελήφθη για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία και στη συνέχεια αφέθη ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα σε βάρος του, καθώς και σε βάρος του ιδιοκτήτη και του υπεύθυνου φόρτωσης του οχήματος. Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίσκεψη Μ. Χρυσοχοϊδη στην Τουρκία – Τι συζήτησε με τον υπουργό Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια
- Σε «Τραμπ-Κένεντι» μετονομάστηκε το Κέντρο Κένεντι στις ΗΠΑ
- Τραγωδία μετά από πτώση αεροπλάνου στη Βόρεια Καρολίνα: Πληροφορίες για νεκρούς, vid
- Σ. Φάμελλος: Οι αγρότες χρειάζονται εξειδικευμένη και άμεση εξυπηρέτηση και καθοδήγηση
- Η Λευκορωσία είναι κοντά στην αποκατάσταση των σχέσεων με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Λουκασένκο
- ΑΑΔΕ: Απλούστευση των διαδικασιών Μητρώου για πολίτες και επιχειρήσεις
- Σαν σήμερα στις 18 Δεκεμβρίου 1892, η πρεμιέρα του αριστουργήματος του Τσαϊκόφσκι “Καρυοθραύστης”
- Ξεκάθαρο: Αυτοί θέλουν τον πόλεμο! Οτιδήποτε άλλο είναι απλά εκτός πραγματικότητας
- Σουηδία: Δεν θα ανοίξει ξανά έρευνα για τη δολοφονία του Ούλοφ Πάλμε, πριν από 40 χρόνια, λόγω έλλειψης στοιχείων
- Θανατοποινίτης θα εκτελεστεί στη Φλόριντα – Είχε καταδικαστεί πριν 40 χρόνια για 5 δολοφονίες









