O Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νίκολα Γιόκιτς, οι οποίοι έχουν κερδίσει τα πέντε από τα τελευταία έξι βραβεία πολυτιμότερου παίκτη του ΝΒΑ, συνεχίζουν να ηγούνται της ψηφοφορίας των φιλάθλων για το All Star Game του 2025, που είναι προγραμματισμένο για τις 16 Φεβρουαρίου στο Chase Center στο Σαν Φρανσίσκο.
Η τρίτη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, έχει τον αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς κορυφαίο στις προτιμήσεις των φιλάθλων στην Ανατολική περιφέρεια με 3,49 εκατομμύρια ψηφοφόρους, ενώ στη Δυτική κυριαρχεί ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς με 2,92 εκατομμύρια ψήφους.
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικερς κατατάσσεται δεύτερος στη Δύση με 2,59 εκατομμύρια ψήφους, με τον Κέβιν Ντουράντ των Φοίνιξ Σανς να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 2,5 εκατομμύρια ψήφους. Στην Ανατολή, ο Τζέισον Τέτουμ των Μπόστον Σέλτικς (2,84 εκατομμύρια ψήφοι) και ο Καρλ Άντονι Τάουνς των Νιού Γιορκ Νικς (2,46 εκατομμύρια) ακολουθούν τον Αντετοκούνμπο.
Η ψηφοφορία λήγει στις 20 Ιανουαρίου και οι starters του αγώνα θα αποκαλυφθούν τρεις ημέρες αργότερα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η συγκινητική ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια
- Η πραγματικότητα για Ρωσία και ΗΠΑ αυτή την στιγμή
- Με συναγερμούς και εκρήξεις ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο για το Κίεβο, vid
- Οι Ιρλανδοί αναμένεται να γνωρίσουν απόψε τον νέο τους πρόεδρο
- Ίος: Στο επίκεντρο των διεθνών ΜΜΕ τα διαφορετικά «πρόσωπα» του νησιού
- Μέση Ανατολή: Εκεχειρία στη Γάζα, βομβαρδισμοί στο Λίβανο
- Η Γκλεν Κλόουζ στο καστ του δράματος των Los Javis βασισμένο σε έργο του Λόρκα
- Βασιλικά αντίτυπα βιβλίων της Τζέιν Όστεν παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Κάστρο του Ουίνδσορ
- Έντονη κριτική του Λούλα στον ΟΗΕ για την Γάζα
- Το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα 4 χρόνια από τον θάνατο της Φ. Γεννηματά
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΓΙΟΡΤΗ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙΡΟΣ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
ΟΙΚΟΔΟΜΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ









