Η διεπιστημονική ομάδα του street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης επιβλέπει διαρκώς τους δρόμους της πόλης, καθώς και τα άλση και τα δασύλλια, προσφέροντας γεύματα, ροφήματα και κουβέρτες σε άστεγους και τους ενημερώνει για τις ανοιχτές δομές, στις οποίες μπορούν να φιλοξενηθούν και να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα.
Το Υπνωτήριο και το Κέντρο Ημέρας του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Αχαρνών & Λιοσίων), παραμένουν ανοιχτά για να υποδεχθούν όποιον έχει ανάγκη. Παράλληλα, ο Δήμος συνεργάζεται με το ΕΚΑΒ, τον ΟΚΑΝΑ και άλλες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.
Από χθες το βράδυ παραμένει ανοιχτή και η Λέσχη Φιλίας στον ‘Αγιο Ελευθέριο (Αχαρνών 372). Ο χώρος είναι θερμαινόμενος και παρέχονται πρωινό, πλήρες γεύμα, είδη προσωπικής υγιεινής και ροφήματα.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, υπάρχει η 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του Δήμου, το 1595.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
Κύρια Θέματα

















