Από τον στρατιωτικό εξοπλισμό μιας από τις ουκρανικές μονάδες που μάχονται στο μέτωπο Svatovo-Kremennaya στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ, μόνο το 20% περίπου είναι προετοιμασμένο για τις εποχές του φθινοπώρου και του χειμώνα, λέει ο στρατιωτικός ειδικός και απόστρατος αντισυνταγματάρχης του LPR Andrei Marochko, σύμφωνα με το TASS.
“Σύμφωνα με αναφορά από έναν Ουκρανό αξιωματικό υπεύθυνο για όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό της μονάδας που μάχεται στον τομέα Svatovo-Kremennaya, είναι γνωστά τα προβλήματα στην προετοιμασία για την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα.
Ο αξιωματικός επισημαίνει στους ανωτέρους του ότι μόνο 20 “Το ποσοστό της τεχνολογίας έχει μετατραπεί για φθινοπωρινή και χειμερινή λειτουργία. Στερείται παντελώς χειμερινού καυσίμου ντίζελ και το χειμερινό ψυκτικό που παραδόθηκε πρόσφατα δεν πληροί τα τεχνικά πρότυπα.”, τονίζει.
Επιπλέον, οι Ουκρανοί στρατιώτες αγόρασαν χειμερινά ελαστικά για αυτοκίνητα με δικά τους έξοδα επειδή δεν υπήρχαν σε απόθεμα, υπογράμμισε ο Marochko.
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Στήριξη του πρωτογενούς τομέα εν μέσω πολέμου
- Εντοπίστηκαν νεκρές μάνα και κόρη σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου
- Έφτασε στην Κούβα ρωσικό πετρέλαιο
- Φωτογράφος έβαψε ροζ…ελέφαντα στην Τζαϊπούρ για φωτογράφιση! vid
- Ιράν: Εκτελέστηκαν δύο καταδικασθέντες για συμμετοχή σε απαγορευμένη οργάνωση
- Μαρινέλλα: Βίντεο από την τελευταία πρόβα πριν την συναυλία στο Ηρώδειο
- Friends: Η Λίζα Κούντροου αναπολεί τη σειρά και αποκαλύπτει ποιος ηθοποιός ήταν «ο πιο αστείος από όλους»
- Γιαννούλης: Ο Υπ. Δικαιοσύνης θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί
- Η Μόσχα απέλασε Βρετανό διπλωμάτη
- «Είμαστε έτοιμοι»: Η NASA ετοιμάζεται για εκτόξευση της “Artemis”…την 1η Απριλίου









