Αυτό θα γίνει μέσω ενός πρωτοποριακού προγράμματος που μεταφέρει εξομοιωτές πτήσεων σε ακριτικές περιοχές της χώρας.
‘Οπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), η Πολεμική Αεροπορία με σλόγκαν «Ερχόμαστε εμείς σε εσάς» προχωρά σε αυτή τη δράση με στόχο να ενισχυθεί η επαφή των νέων με την αεροπορία και τις τεχνολογίες αιχμής της Πολεμικής Αεροπορίας.
Μέσω αυτής της δράσης, οι νέοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της πτήσης, προάγοντας τη γνώση και την εκτίμηση των αεροπορικών δυνατοτήτων και της τεχνολογικής προόδου, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Αναλυτικότερα, η δράση θα λάβει χώρα στα Ιωάννινα από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου, στην Καστοριά από 11 έως 13 Οκτωβρίου, στην Κοζάνη, από 18 έως 20 Οκτωβρίου, στην Ξάνθη από 25 έως 28 Οκτωβρίου και στην Αλεξανδρούπολη από 1η έως 3 Νοεμβρίου.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- e-ΕΦΚΑ: Πάνω από 500.000 Ευρωπαϊκές Κάρτες Ασφάλισης Ασθενείας εκδόθηκαν το 2025
- Άστατος ο καιρός και σήμερα με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες – Έως 17 βαθμούς η θερμοκρασία
- Επεκτείνεται ο πόλεμος: Συναγερμός για πιθανές επιθέσεις σε πλοία και στην Ερυθρά Θάλασσα
- Τραγικός επίλογος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Ανασύρθηκε η σορός του 35χρονου δύτη
- Ιράν: Νόμιμοι στόχοι τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή
- Η πρόβλεψη διεθνών οίκων και του ΔΝΤ για την υπερχρεωμένη Ελλάδα
- Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ποιό είναι το νέο ν/σ που αλλάζει το διαδίκτυο στην Ελλάδα
- IQ 2026: Σε αυτή τη θέση…κατατάσσουν την Ελλάδα
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλλονιά – Στη Σκάλα το επίκεντρο της δόνησης









