Ο μπασκετμπολίστας της Φερνέρ επισκέφθηκε πρόσφατα το Γερεβάν στην Αρμενία και ανέβασε φωτογραφίες από το μνημείο για τη γενοκτονία των Αρμενίων, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία.
Ο Αμερικανός παίκτης της Φενέρμπαχτσε αναγκάστηκε αργότερα να διαγράψει την ανάρτησή του, αλλά και να προχωρήσει σε νέα, εξηγώντας ότι δεν ήταν πρόθεσή του να πληγώσει κανέναν.
Συγκεκριμένα, ο παίκτης ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το μουσείο και ανάμεσα σε αυτές υπήρχε μία με αυτούς που θεωρούνται πως οργάνωσαν τη γενοκτονία. Μάλιστα, ο παίκτης έγραψε χαρακτηριστικά: «Eνορχηστρωτές της γενοκτονίας».
Λίγο αργότερα, κατέβασε το ποστ, ωστόσο οι αντιδράσεις των Τούρκων οπαδών είχαν ήδη ξεσπάσει με αποτέλεσμα να ζητούν την απομάκρυνσή του από τον σύλλογο.
Δείτε την δεύτερη ανάρτηση εδώ όπου αναφέρει ότι: “Δεν γνωρίζει αρκετά και ότι απλά πήγε να δει το μουσείο, όχι να βγάλει κήρυγμα, ότι απλά πήρε μια κάμερα μαζί του ως τουρίστας και τίποτε άλλο”
(Με πληροφορίες από enikos. gr / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “5ο Santa SUP”: Άη Βασίληδες ανέβηκαν σε σανίδες και γέμισαν με χρώμα τον Θερμαϊκό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Στάρμερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Λαμία – Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
- Ποιά ώρα να τρώμε βραδινό για να μην πάρουμε βάρος και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
- Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια – Κλειστός για μεταφορές ο Προμαχώνας
- Χιλιάδες ντυμένοι με στολές…γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ, vid
- Σκωτία: Τι αποκάλυψε μυστηριώδης μαζική ταφή 3.000 ετών της Εποχής του Χαλκού
- ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις
- Το θέμα που συντηρείται ακόμα – Οι κοινωνίες πρέπει να ανησυχούν;
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ









