Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις υπερβολικές εκφράσεις του προσώπου της κατά την διάρκεια του προεδρικού ντιμπέιτ εναντίον του πρώην προέδρου, Ντόναλτ Τραμπ την Τρίτη, δείγμα της αδυναμίας να αντιπαρατεθεί ουσιαστικά μαζί του, σχολιάζουν ΜΜΕ.
Το ειρωνικό και χλευαστικό χαμόγελο της Χάρις καταγράφηκε επανειλημμένα στην οθόνη, θέλοντας προφανώς να φανεί πως υποτιμά τον Τραμπ και τον θεωρεί «γραφικό»! Πολλοί κάνουν λόγο ακόμα και για «δασκαλεμένες» αντιδράσεις.
Τόσο τα μικρόφωνα της Χάρις όσο και του Τραμπ ήταν σε σίγαση όταν δόθηκε χρόνος στον άλλο υποψήφιο να μιλήσει, έναν κανόνα που είχε προσπαθήσει να αλλάξει η εκστρατεία της Χάρις. Αυτό ώθησε την Χάρις να βασιστεί στις «γκριμάτσες» του προσώπου της για να εκφράσει την περιφρόνησή της για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων (GOP).
Κατά καιρούς, η Χάρις απαθανατιζόταν στην κάμερα να γουρλώνει τα μάτια της, αυλάκωνε το μέτωπό της ή μισόκλεινε χλευαστικά τα μάτια στον αντίπαλό της ενώ μιλούσε. Άλλες φορές, γελούσε ή φαινόταν να ειρωνεύεται τις απαντήσεις του Τραμπ με υπερβολικά χαμόγελα.
Δείτε ΕΔΩ τα 11 στιγμιότυπα που έβαλε το FOXNEWS από το ABC News πηγαίνοντας λίγο πιο κάτω και πατώντας το βελάκι στα δεξιά για να τα παρακολουθήσετε όλα!
Δείτε και ΕΔΩ!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-THE WASHINGTON POST POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο κατήφορος δεν έχει τέλος: Influencer δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει να πίνει ζωμό από τα δικά της πλευρά
- Ο Ν. Δένδιας για την επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων: Ορόσημο της νεότερης ελληνικής ιστορίας
- Αρχίζουν τα δύσκολα για τον Τραμπ – Κομβικής σημασίας η ομιλία που θα δώσει
- Αυτή ίσως είναι η συνέντευξη της χρονιάς στις ΗΠΑ…! Δείτε στο βίντεο
- Δασμοί: Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μακρόν μετά το τελευταίο «χτύπημα» στον Τραμπ
- Ο Λευκός Οίκος ανακοινώνει την κατάργηση ορισμένων δασμών μετά την ετυμηγορία του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- «Κουνενός»: Το κρητικό εφτάζυμο με ρεβύθι που κλέβει την παράσταση στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
- Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 2 του Μετρό από την Καθαρά Δευτέρα
- Θεσσαλονικιός σαρώνει στα social media: Πουλάει ρούχα με το κιλό με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του
- Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων και από τα λιμάνια της Αττικής – Αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά









