Ομάδα και οπαδοί της Λάτσιο αποχαιρέτησαν με συγκινηση τον Σβεν Γκόραν Έρικσον και θυμήθηκαν εποχές που ξεχώριζαν στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του αείμνηστου Σουηδού προπονητή.
Άκρως συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Ολίμπικο πριν από την έναρξη του αγώνα της Λάτσιο με την Μίλαν, καθώς οι φίλοι των γηπεδούχων αποχαιρέτησαν τον Σβεν Γκόραν Έρικσον.
Ο θρυλικός Σουηδός προπονητής -και δημιουργός της “μεγάλης” Λάτσιο των 90’ς- έφυγε την Δευτέρα (26.08.2024) σε ηλικία 76 ετών, μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο,.
Στις οθόνες του Ολίμπικο έπαιξαν video με στιγμιότυπα από τη μεγάλη ομάδα της Λάτσιο υπό την ηγεσία του, με τη συνοδεία του “My way” του Φρανκ Σινάτρα.
Το στάδιο βυθίστηκε στο σκοτάδι, με τα φώτα από τα κινητά των οπαδών να δημιουργούν μια απίστευτη εικόνα και τους πάντες να αποχαιρετούν τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, με τις ιαχές τους!
Δείτε το συγκινητικό βίντεο ΕΔΩ
(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: EPA-TT NEWS AGENCY)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εξελίξεις λίγο πριν την Πρωτοχρονιά: Θα πάει για… υπογραφές στον Τραμπ ο Ζελένσκι;
- Τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν σε περιοχές της Δράμας – Παραβίασαν μπαλκονόπορτες και πήραν χρήματα και κοσμήματα
- Κορυφώνεται η αγωνία για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται
- Η στιγμή που χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ισλαμική Συρία τυλίγεται στις φλόγες, vid
- Αυτό θα πει “σοβαρό χιόνι” στη Ρωσία, vid
- Εξαρθρώθηκε ομάδα που διέπραττε κλοπές σε βάρος πολιτών, προσποιούμενη υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
- Μαλαισία: Ένοχος ο πρώην πρωθυπουργός Νατζίμπ Ραζάκ για κατάχρηση εξουσίας και ξέπλυμα χρήματος
- Τραγωδία στο Τέξας: Μεθυσμένη οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και ξεκλήρισε οικογένεια
- Μαρκ Ρούτε: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη
- Συρία: Εκρηξη σε τέμενος της επαρχίας Χομς-3 νεκροί









