Ένα μήνα μετά την έκδοση της προσωρινής απόφασης κατά της Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson), το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι διαχειριστές της περιουσίας, Τζον Μπράνκα (John Branca) και Τζον Μακλέιν (John McClain), δεν παραβίασαν τους όρους της διαθήκης του σταρ όταν υπέγραψαν τη γιγαντιαία συμφωνία με τη Sony.
«Η διαθήκη έδωσε στους διαχειριστές ευρείες εξουσίες πώλησης, χωρίς καμία εξαίρεση για τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία που αποτελούν αντικείμενο της παρούσας υπόθεσης», έγραφε η απόφαση του εφετείου.
«Ως εκ τούτου, [ο κατώτερος δικαστής] δεν έσφαλε όταν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν πρόθεση του Μάικλ να επιτρέψει στους διαχειριστές να πωλήσουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο συμπεριλαμβανομένων αυτών που αφορούν την προτεινόμενη συναλλαγή».
Το δικαστήριο απέρριψε επίσης την έφεση της Τζάκσον και για τον λόγο ότι δεν είχε υποβάλλει τα επιχειρήματά της στο προηγούμενο δικαστήριο.
Σύμφωνα με το Βillboard, μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας, αν και οι πιθανότητες να αλλάξει είναι μικρές.
Στέλλα Αλεβιζοπούλου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο Αιγάλεω
- Ο Ρούτε μιλάει για αποστολή νατοϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία σε ξηρά, στεριά και θάλασσα, vid
- Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου παραδέχθηκε ότι είχε συναντήσει τον Τζέφρι Έπσταϊν κατ’ ιδίαν
- Πολωνία: Έρευνα για πιθανές σχέσεις ανάμεσα στον Επσταϊν και τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες
- Τσουκαλάς: «Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι αν θα υπάρχει κυβέρνηση με κορμό το ΠΑΣΟΚ ή τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό»
- Ψηφιακές υποχρεωτικότητες και AI: «Πρότυπο» χαρακτηρίζει την Ελλάδα ο Πιερρακάκης
- «Καμπανάκι» της ΕΛ.ΑΣ. για απάτη μέσω SMS – Τι στέλνουν οι επιτήδειοι
- Μεγάλες καταστροφές στο Κιλκίς: Πλημμύρισαν πάνω από 10χιλ. στρέμματα γεωργικών εκτάσεων
- Νέα ενέργεια κατά του Χ και του Μασκ στην Ευρώπη – Τον καλούν για κατάθεση
- Βουλή- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 27 Φεβρουαρίου η παράταση εργασιών της Επιτοπής









