Στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών και κυρίως των παιδιών της Θεσσαλονίκης, που επισκέπτονται τις παιδικές χαρές της πόλης, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, το μεσημέρι, στο δημαρχιακό μέγαρο, με αφορμή τα τραγικά περιστατικά που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Χαλκιδική με τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ και της 8χρονης σε κατασκήνωση.
«Προτάσσουμε πρώτα την ασφάλεια των πολιτών και των κατοίκων. Το τελευταίο καιρό ήρθαν στη δημοσιότητα δυσάρεστα γεγονότα. Βασικό πρόταγμα μιας δημοτικής αρχής πρέπει να είναι, εκτός από τη βιωσιμότητα των κατοίκων και η ασφάλεια τους. Εδώ και μέρες δόθηκε εντολή προς την αρμόδια αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων ώστε οι 65 παιδικές χαρές να ελέγχονται καθημερινά», είπε ο κ. Αγγελούδης.
Πρόσθεσε, δε, πως η εντολή που δόθηκε στα επιχειρησιακά στελέχη του δήμου Θεσσαλονίκης είναι στο τέλος της ημέρας και προτού κλειδωθούν οι παιδικές αρχές να ελέγχονται όλα τα παιχνίδια και τα όργανα που υπάρχουν εντός των χώρων. «Να ελέγχονται όλα ώστε να διαπιστωθεί, εάν υπάρχει κάποια αστοχία. Εάν υπάρξει κάτι τέτοιο και μέχρι να γίνει αποκατάσταση ή αντικατάσταση των παιχνιδιών η παιδική χαρά θα παύει να λειτουργεί», συμπλήρωσε ο δήμαρχος.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βρετανία: Πρόστιμο 150 ευρώ σε γυναίκα που πάρκαρε στο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες
- Άννα Καραμανλή από Καστοριά: Η πόλη βρίσκεται στο επίκεντρο του θρησκευτικού τουρισμού
- Οι διαστημικές πτήσεις μπορούν να αλλάξουν τη θέση του ανθρώπινου εγκεφάλου, σύμφωνα με νέα μελέτη
- Ο Όρμπαν… ευχαρίστησε τον Ζελένσκι μετά τη δημόσια προσβολή εναντίον του, vid
- Εγκεφαλικά εμφυτεύματα: Η «ευρωπαϊκή απάντηση» στον Μασκ φέρνει εξελίξεις
- Τσέχικο Τεχνικό Πανεπιστήμιο: Αυτή είναι η πρώτη σχολή μηχανικών στον κόσμο που ιδρύθηκε πριν από 300 χρόνια
- Επιτάχυνση της Δικαιοσύνης και αναθεώρηση του Συντάγματος στο “μικροσκόπιο” της ΓΣ της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών
- “Θέλω απλά να πάρω τη μπάλα” – To ξεκαρδιστικό βίντεο σκύλου με γάτα
- Ζελένσκι: Η αλλαγή διαπραγματευτή από τη Ρωσία έχει ως στόχο την αναβολή οποιωνδήποτε αποφάσεων
- Δείτε τι φέρνουν αφού φρόντισαν να «μαντρώσουν» τους πάντες στα social media
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΔΥΠΑ
ΚΕΡΑΜΕΩΣ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΚΡΕΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΒΟΥΛΗ









