Σύμφωνα με το turkiyegazetesi.com.tr ο κατασκευαστής ντονέρ, ο οποίος έγινε trending θέμα με ένα βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε: «90-95 στους 100 Τούρκους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα προτιμούν το χοιρινό». Αυτό προκαλεί έκπληξη καθώς οι μουσουλμάνοι απαγορεύεται να καταναλώνουν χοιρινό κρέας.
Η εισροή Τούρκων τουριστών συνεχίζεται στα ελληνικά νησιά με τον Τούρκο σεφ να υπογραμμίζει ότι τίποτα στην Τουρκία δεν είναι όπως φαίνεται απ’ έξω: «Αν ανοίξει ένα εστιατόριο με χοιρινό ντονέρ στην Αλικαρνασσό, πιστέψτε με, θα υπάρχει ουρά εκεί».
Ο μάγειρας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
“Υπάρχουν σημαντικά πράγματα που θέλω να σας πω σήμερα. Ακολουθώ τα κοινωνικά δίκτυα στην Τουρκία, δεν είναι η χώρα που φαίνεται. 90-95 στους 100 τουρίστες που έρχονται εδώ στην Ελλάδα και στους 100 τουρίστες που έρχονται σε εμάς ως πελάτες προτιμούν χοιρινό κεμπάπ. Έρχεσαι λοιπόν και λες ότι η Τουρκία είναι μουσουλμανική, αλλά αδερφέ, όλα αυτά τα γουρούνια μας τα πουλάμε. Αλλά είναι γεγονός ότι οι Τούρκοι πελάτες μας προτιμούν το χοιρινό. Και το λέω αυτό, αν ανοίξει ένα χοιρινό εστιατόριο στην Αλικαρνασσό, πιστέψτε με, θα υπάρχει ουρά εκεί,από κόσμο. Δεν χρειάζεται να πουλάς κρυφά, φίλοι μου, κάποιοι το ανακατεύουν και το πουλάνε κρυφά. Νομίζω ότι πρέπει να το δώσεις ανοιχτά και φθηνότερα για να το αγοράσει ο κόσμος φτηνά και να το φάει. Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 22 χρόνια, το χοιρινό δεν είναι η προτίμησή μου, δεν το τρώω. Σέβομαι αυτούς που τρώνε. Ας με σεβαστούν κι αυτοί“.
(Με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σαν σήμερα 9 Απριλίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων: Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια
- Η κατάπαυση του πυρός ΗΠΑ-Ιράν πρέπει να συμπεριλάβει τον Λίβανο, σύμφωνα με τον Μακρόν
- Ο Λίβανος κηρύσσει εθνικό πένθος
- Αυξημένες νεφώσεις και πτώση θερμοκρασίας σήμερα 9/4 – Πού αναμένονται βροχές
- Ο ΓΓ ΟΗΕ διόρισε νέο Διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στη Κύπρο
- «Αντιπαραγωγική» χαρακτήρισε η Μητσοτάκης την επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Απριλίου
- Οργή στην Τουρκία με Ισραήλ
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοίνωσε δύο εναλλακτικά δρομολόγια για να αποφευχθούν πιθανές «νάρκες»









