Άλλαξε «χέρια» το πακέτο 5% των μετοχών του ΟΤΕ στα 11,5904 μια συναλλαγή 284 εκατ. ευρώ. Τα ελληνικά ομόλογα, όμως, παραμένουν υψηλά με μια απόδοση 4,7% δείχνοντας πόσο έχουν επηρεαστεί οι αγορές ομολόγων απο την ιταλική κρίση.
Πριν απο λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 751,12 μονάδες καταγράφοντας άνοδο 2,31%. Ράλι 7,65% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 2,45 ευρώ – η τράπεζα χθες πούλησε δάνεια στο bain έναντι 29 σεντς στο 1 ευρώ, συναλλαγή που έχει εντυπωσιάσει την αγορά «κόκκινων» δανείων και τα funds, καθώς κινείται σε υψηλά επίπεδα. Ράλι 6,79% στην μετοχή της Eurobank στα 0,8495 ευρώ.
Η μετοχή της Alpha bank κερδίζει 5,06% στα 1,87 ευρώ. Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας κερδίζει 2.,68% στα 0,268 ευρώ. Με κέρδη 2,28% ο Οτε στα 10,33 ευρώ. Κέρδη 1,58% για τον ΟΠΑΠ στα 9,335 ευρώ.Με κέρδη 3,18% η μετοχή της Γεκ- Τέρνα στα 5,51 ευρώ., Κέρδη 2,57% για την μετοχή της Motor oil στα 17,58 ευρώ. Άνοδος 2,57% για την Μπέλα στα 13,56 ευρώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο απίστευτος λόγος που οι αρχές του Ιράν έκλεισαν καταστήματα αλυσίδας καφέ στην Τεχεράνη – ΦΩΤΟ
- ΠΑΣΟΚ: Με την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώνεται το 4ο Συνέδριο του κόμματος
- Συναγερμός στο Παρίσι για την απόπειρα επίθεσης εναντίον αμερικανικής τράπεζας – Δύο νέες συλλήψεις
- Πολυπληθής η παρουσία του κοινού σε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821
- Αλέξης Τσίπρας: Στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα έχει αντίπαλο την ανασυγκροτημένη προοδευτική παράταξη
- Θεσσαλονίκη: Χρήσιμος αλλά ανεπαρκής ο Νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης λένε εκπρόσωποι της Τ.Α.
- “Φτυστός” ο τσάρος Νικόλαος B’…Ρώσος κουρεύτηκε όπως εκείνος γιατί του μοιάζει, vid
- Panathēnea 2026: Η Αθήνα στο σταυροδρόμι τεχνολογίας, startups και πολιτισμού
- ΔΥΠΑ: Ανάρτηση του Μητρώου Ωφελούμενων-Eργαζόμενων για το νέο πρόγραμμα 750 ευρώ
- “Ελ. Βενιζέλος”: Τι ισχύει με το νέο σύστημα εισόδου/εξόδου που αφορά τον έλεγχο όλων των υπηκόων τρίτων χωρών









