Δύο από τους αθλητές που χάρισαν μετάλλια στην Ελλάδα είναι ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο πρώτος κέρδισε το χρυσό στο μήκος και ο δεύτερος το χάλινο στο επί κοντώ.
Μόλις κατέβηκαν τα σκαλιά του αεροπλάνου οι δύο μεταλλιούχοι και συγκάτοικοι στο Ολυμπιακό χωριό μίλησαν στις κάμερες της τηλεόρασης για τις επιτυχίες τους αλλά στάθηκαν και στις πυρκαγιές στην Αττική.
«Χαίρομαι που επέστρεψα στο σπίτι, φτάσαμε στην Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση. Μόλις φτάσαμε δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω να είναι όλα καλά πάντως» είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου και συνέχισε αναφερόμενος στην επιτυχία του στο Παρίσι:
«Όλη η Ελλάδα, όλοι στην ομάδα είτε πήραν, είτε δεν πήραν μετάλλια ήταν φανταστικοί. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που κατάφερα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη».
Από την πλευρά του ο Manolo επεσήμανε:
«Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε σώοι και αλβαβής. Όπως ερχόμασταν όμως βλέπαμε έξω από τα παράθυρα να σκοτοίνιαζε η εικόνα. Όλοι είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι για αυτό που συμβαίνει στη χώρα. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά, να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές και να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας».
Protothema – freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Φίτσο ζητά να αντικατασταθεί η Καλάς – Δυναμώνουν οι φωνές για αλλαγές εντός ΕΕ
- Ποιά ευρωπαϊκή πρωτεύουσα μετατράπηκε σε ένα τεράστιο παγοδρόμιο, vid
- Στερεά Ελλάδα: Χιόνια, ψύχος και αλλαγές στη λειτουργία των σχολείων
- Σέρβια Κοζάνης: Μία ώρα αργότερα η έναρξη των σχολείων σήμερα
- Τραμπ: Ίσως μιλήσω με τον Μασκ για το Ιράν, vid
- Μακάβρια αποκάλυψη στον Ισημερινό προκαλεί φρίκη: Βρέθηκαν κρεμασμένα ανθρώπινα κεφάλια σε παραλία
- 10ος Κύκλος Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης του Κέντρου “Αρχιμήδης” του ΕΚΠΑ – Μέχρι 31/1 οι αιτήσεις
- Ο Τραμπ δηλώνει πως ο αμερικανικός στρατός μελετά «πολύ δυνατές επιλογές» όσον αφορά το Ιράν
- Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την Ουκρανία
- Τέλος χρόνου για ένα πολύ σημαντικό επίδομα που αφορά τις οικογένειες









