Η Κατερίνα Στεφανίδη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο άλμα επί κοντώ και κατέκτησε την 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με άλμα στα τέσσερα μέτρα και 70 εκατοστά. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια μίλησε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ για την συμμετοχή της στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.
Η συνέντευξη της Κατερίνα Στεφανίδη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:
ΕΡ: Κατερίνα συγχαρητήρια, για ακόμη μία φορά συμμετείχες στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πώς έζησες αυτή την εμπειρία με τόσο κόσμο στο γήπεδο;
«Σας ευχαριστώ πολύ. Εμένα μου θύμισε πολύ το Λονδίνο, δεν είχε μεγάλη διαφορά».
ΕΡ: Είσαι ευχαριστημένη από την παρουσία σου;
«Είμαι ευχαριστημένη, αλλά νομίζω θα μπορούσα να είχα κάνει και το 80. Μου φαινόταν στα άλματα και ένιωθα πολύ καλά. Το μετάλλιο κρίθηκε στο 85. Νιώθω πολύ μεγάλο θυμό ότι με καθαρά άλματα έως το 80 είσαι τέταρτη. Κι εγώ σκεφτόμουν ότι χωρίς χαμένη προσπάθεια έως τα 80 ίσως να είναι μετάλλιο. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Δυστυχώς δεν έχω κάνει ουσιαστικό αγώνα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Αυτό μου στέρησε να έχω δει το 4.80μ. ξανά μπροστά μου».
ΕΡ: Σε επηρέασε το γεγονός ότι στον τελικό ήσασταν τόσες πολλές αθλήτριες;
«Δεν αισθανόσουν σαν να αγωνίζεσαι σε τελικό. Πέρασαν δύο ώρες για να είμαστε 12 αθλήτριες. Τις τελευταίες δύο ημέρες τις αφιερώσαμε για την στρατηγική και για το πώς θα διαχειριστούμε αυτήν την κατάσταση. Προφανώς είναι για όλες τις κοπέλες το ίδιο, αλλά επειδή λόγω του τραυματισμού έχω χάσει κάποια κομμάτια αντοχής, για εμένα ήταν πιο δύσκολο».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Νίκος Λακατάς / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρία drones φέρονται να εθεάθησαν πάνω από πυρηνικό εργοστάσιο στο Βέλγιο
- Κυβέρνηση Τραμπ: Όσο συνεχίζεται το Shutdown τόσο θα μειώνονται δραστικά οι πτήσεις
- Ο Μιλέι χορεύει τον viral χορό του Τραμπ στο θέρετρό του στη Φλόριντα, vid
- Χαμός με τις σπάνιες γαίες! Τι αναφέρεται για Γερμανία και Βολιβία
- Χωρίς μετρό από σήμερα και για ένα μήνα η Θεσσαλονίκη
- Σαν σήμερα 10 Νοεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Μακεδονία, Ιόνιο, Ήπειρο, Πελοπόννησο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Συμφωνία στην αμερικανική Γερουσία για να τερματιστεί προς ώρας ( ; ) η δημοσιονομική παράλυση
- Παραιτήσεις ηγετικών στελεχών του BBC μετά από… μοντάζ σε ντοκιμαντέρ για τον Τραμπ
- «Κάθοδος» των Ρώσων στην Αίγυπτο! Η «Αρκούδα» δίνει το «παρών» στην γειτονιά μας









