Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει «αλλάξει οριστικά» από την απόπειρα δολοφονίας του Σαββατοκύριακου και θα είναι πιο μετριοπαθής φιγούρα στο μέλλον, δήλωσε στο Axios ο γιος του Ντόναλντ Τζούνιορ.
Ο Τραμπ γλίτωσε για λίγο το θάνατο σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια το Σάββατο, όταν μια σφαίρα δολοφόνου έπεσε στο αυτί του και πέρασε ξυστά από το κεφάλι του. Ο δολοφόνος πυροβόλησε από μια στέγη περίπου 150 μέτρα από την σκηνή, σκοτώνοντας έναν θεατή του αγώνα και τραυματίζοντας άλλους δύο προτού σκοτωθεί από ελεύθερους σκοπευτές της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ.
Μιλώντας στο Axios στο περιθώριο του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών (RNC) στο Ουισκόνσιν την Τρίτη, ο Τραμπ Τζούνιορ είπε ότι ψάρευε με την οικογένειά του όταν η αρραβωνιαστικιά του είπε ότι πυροβολήθηκε ο πατέρας του.
«Η Κιμ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Ο πατέρας σου πυροβολήθηκε»», θυμάται ο Τραμπ Τζούνιορ, προσθέτοντας: «Μου πήρε 90 λεπτά για να καταλάβω ότι ήταν ακόμα ζωντανός».
Ο Τραμπ σηκώθηκε σχεδόν αμέσως μετά τον πυροβολισμό, σήκωσε την γροθιά του στον αέρα και κάλεσε τους υποστηρικτές του να «παλέψουν» πριν τον οδηγήσουν μακριά πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας.
Ωστόσο, η αντιδραστικότητα του Τραμπ έχει δώσει την θέση της σε μια πιο συμφιλιωτική προσέγγιση της πολιτικής, μετά την απόπειρα.
«Υπάρχουν γεγονότα που σε αλλάζουν για λίγα λεπτά και υπάρχουν γεγονότα που σε αλλάζουν οριστικά», είπε ο γιος του και συνέχισε:
«Ο Τραμπ θα είναι πάντα μαχητής, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, αλλά, νομίζω, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ρίξει τους τόνους όπου χρειάζεται. Θα είναι σκληρός όταν χρειαστεί. Νομίζω ότι αυτά είναι σημαντικά γεγονότα που αλλάζουν τους ανθρώπους μόνιμα».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μάθιου ΜακΚόναχι και Μάικλ Κέιν υπέγραψαν συμφωνία με εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης
- Θεσσαλονίκη: Οι φαρμακοποιοί βάζουν «φρένο» στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ με δωρεάν self test
- «Έτοιμη για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη» δηλώνει η Μόσχα
- Νέα έρευνα: Οι αντιλήψεις της Gen Z για εργασία, εκπαίδευση και μέλλον – Μόλις το 20% των νέων ζουν μόνοι τους
- Γαμπρός μαχαιρώθηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια γάμου – Drone ακολουθεί τους υπόπτους για 2 χλμ! vid
- Η απόλυτη δικαίωση του Λιακόπουλου ήρθε και από την Ρωσία
- «Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: Διαπιστώθηκαν εκτεταμένες παρατυπίες και ανακλήθηκαν σχεδόν 3.000 αιτήσεις
- Οι Jonas Brothers στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «A Very Jonas Christmas Movie» στη Νέα Υόρκη
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ στο remake της ταινίας «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»
- Νεκρός στο λιμάνι του Πειραιά εντοπίστηκε τα ξημερώματα 70χρονος – Είχε εξαφανιστεί









