Αναφορικά με τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι έχουμε σε εκκρεμότητα τις συλλογικές συζητήσεις που έπρεπε να είχαμε κάνει.
Τόνισε ωστόσο πως «αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παρθούν αποφάσεις, για να γίνουν ειλικρινείς συζητήσεις και να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα».
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τους σχολιασμούς του Ευάγγελου Αποστολάκη για τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και την αποδοτικότητά τους. Η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε μεταξύ άλλων πως «Η Δημοκρατία είναι δύσκολο πράγμα. Έχει κανόνες και απαιτεί αντοχές» και υπέθεσε πως οι σχολιασμοί του Ευάγγελου Αποστολάκη θα αφορούν στις ατέρμονες συζητήσεις στην Αριστερά, κάτι με το οποίο η ίδια δεν συμφωνεί.
Πρόσθεσε πως «θα πρέπει να υπάρχει αρχή, μέση, τέλος, προβληματισμός, ανάλυση, σύνθεση, αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να “μιλήσει” στον λαό».
Κλείνοντας, μίλησε και για το γεγονός ότι η ίδια ήταν ανάμεσα στους 87 που υπέγραψαν το κείμενο, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης απουσίαζε στην Αμερική, λέγοντας πως όσα αναφέρονται στο εν λόγω κείμενο, θα τα θέσει στην Πολιτική Γραμματεία αλλά και στην Κεντρική Επιτροπή. Πρόσθεσε πως στο Συνέδριο του κόμματος που θα λάβει χώρα το φθινόπωρο θα πρέπει να λυθούν όλα τα ζητήματα μ’ έναν εκτεταμένο συνεδριακό διάλογο.
newsbomb – eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλιμάκωση: Ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της Πόλης της Γάζας
- «Πρέπει να κάνουμε το παν για να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο»! Αλίμονο με όσα λέγονται από την Πολωνία
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου
- Η Βραζιλία αποκάλυψε γλυπτό 4 μέτρων ενός…εξωγήινου! vid
- Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Ουκρανία: Δυτική μπλόφα ή νέα κλιμάκωση;
- Ακόμα ένα δείγμα πως η Ανατολή έχει πάρει την ανηφόρα και η Δύση την κατηφόρα
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
Κύρια Θέματα

















