ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης. «Θα συνεχίσω, μακριά από αιρετά αξιώματα ως ενεργός πολίτης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παπαδημούλης.
«Μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια ως εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου με μεγάλες πλειοψηφίες – μόνος Έλληνας και μόνος από την Αριστερά – και τρεις θητείες ως ευρωβουλευτής (2004-2009, 2014-2019, 2019-2024), αποχωρώ από την ενεργό πολιτική.
Θα συνεχίσω, μακριά από αιρετά αξιώματα, να υπηρετώ τις ίδιες αξίες ως ενεργός πολίτης» λέει στην ανάρτησή του. Παράλληλα, προσθέτει και ένα σύνδεσμο με τον δημόσιο απολογισμό του.
Μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια ως εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου με μεγάλες πλειοψηφίες 🇬🇷 μόνος Έλληνας και μόνος από την Αριστερά 🇪🇺 και τρεις θητείες ως ευρωβουλευτής (2004-2009, 2014-2019, 2019-2024), αποχωρώ από την ενεργό πολιτική.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) July 1, 2024
Θα συνεχίσω, μακριά από… pic.twitter.com/rXyTS9IpEn
φωτο:INTIME
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σήμερα στο Αγρίνιο: Πάνω από 33 επιχειρήσεις και πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ
- Ιαπωνία: Η Σαναέ Τακαΐτσι εκλέχθηκε στην ηγεσία του κυβερνώντος Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (LDP)
- Τρόμος μετά από αποτυχημένο drone-σόου στην Κίνα, vid
- Τι τραγούδησε η Τέιλορ Σουίφτ για τη Ρεάλ Μαδρίτης;
- ΔΥΠΑ: Τέλος χρόνου για τη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για προσωρινούς αναπληρωτές στις ΕΠΑΣ
- Ακόμα μία χώρα της Ανατολής ενισχύει τις σχέσεις της με την Ρωσία
- To «Peaky Blinders» επιστρέφει: Νέο spin-off με τη γενιά των Shelby του 1953
- Ανοίγει ξανά το αεροδρόμιο του Μονάχου μετά το «περιστατικό με drones»
- Νέα ευχάριστη εξέλιξη για το Constantine 2 από τον Κιάνου Ριβς! vid
- «Ενθαρρυμένος» δηλώνει ο Γ.Γ. του ΟΗΕ για τις εξελίξεις στη Γάζα