Ολόκληρη η δήλωση της Μιλένας Αποστολάκη:
Στις 6 Οκτωβρίου η δημοκρατική παράταξη θα βρεθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί νέα ηγεσία.
Αυτή η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.
Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, την δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια.
Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν.Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι αυτόν θα αγωνιστώ.
Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού Και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιαπωνία: Η Σαναέ Τακαΐτσι εκλέχθηκε στην ηγεσία του κυβερνώντος Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (LDP)
- Τρόμος μετά από αποτυχημένο drone-σόου στην Κίνα, vid
- Τι τραγούδησε η Τέιλορ Σουίφτ για τη Ρεάλ Μαδρίτης;
- ΔΥΠΑ: Τέλος χρόνου για τη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για προσωρινούς αναπληρωτές στις ΕΠΑΣ
- Ακόμα μία χώρα της Ανατολής ενισχύει τις σχέσεις της με την Ρωσία
- To «Peaky Blinders» επιστρέφει: Νέο spin-off με τη γενιά των Shelby του 1953
- Ανοίγει ξανά το αεροδρόμιο του Μονάχου μετά το «περιστατικό με drones»
- Νέα ευχάριστη εξέλιξη για το Constantine 2 από τον Κιάνου Ριβς! vid
- «Ενθαρρυμένος» δηλώνει ο Γ.Γ. του ΟΗΕ για τις εξελίξεις στη Γάζα
- Ο Στάρμερ έκανε λόγο «σημαντική» πρόοδο μετά την συμφωνία της Χαμάς