“Καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη στην πραγματικότητα και στον ρεαλισμό των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ενώ πριν λίγους μόλις μήνες ο ίδιος και οι υπουργοί του ισχυρίζονταν πως η μείωση του ΦΠΑ δεν αποδίδει ως μέτρο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, σήμερα, στη συνέντευξή του στον Real FM, ανακοίνωσε τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα ταξί και στον καφέ, με σκοπό την αντιμετώπιση την ανάσχεση της ανόδου των τιμών.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί να πάει μαζί με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκη, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και εκεί να εξετάσουν μαζί και το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και τις απόψεις του καθενός για τη λειτουργία της οικονομίας. Ενδεχομένως, αυτό να τον οδηγήσει και στην αναθεώρηση του μέτρου για την τεκμαρτή φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, το οποίο έχει οδηγήσει τη συντριπτική πλειοψηφία τους σε οικονομικό αδιέξοδο, για το οποίο δήλωσε σήμερα πως δεν έχει σκοπό να το αλλάξει.
Και, βεβαίως, θέλουμε να συγχαρούμε τον κ. Μητσοτάκη για τη σθεναρή υπεράσπιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αφού ο ίδιος προανήγγειλε πως θα θέσει στον ομόλογο του από τη Β. Μακεδονία (σ.σ. Σκόπια) πως η συμφωνία προβλέπει τη μία και μοναδική ονομασία της χώρας του έναντι όλων. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.”
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε αυτό το σπα στην Ιαπωνία μπορείτε να επιλέξετε ένα…μασάζ γάτας! ΒΙΝΤΕΟ
- Αυτό το μέρος στη Νεβάδα δεν είναι για κλειστοφοβικούς επισκέπτες (Vid)
- Στο αρχείο τίθεται η δικογραφία σχετικά με το πόθεν έσχες του προέδρου της ΓΣΕΕ
- Ιράν: Μία επίθεση στις ακτές μας θα έχει ως αποτέλεσμα να κλείσει εντελώς και να ναρκοθετηθεί ο Κόλπος
- Υψηλή προσέλευση στην Ιταλία στο δημοψήφισμα για την μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης
- Σε εξέλιξη διαμαρτυρία έξω από την αίθουσα της δίκης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών
- Λάρισα: Με ζητήματα για την αίθουσα ξεκίνησε η δίκη για τα Τέμπη
- Μέση Ανατολή: Κίνδυνος η σύγκρουση να γίνει ανεξέλεγκτη, σύμφωνα με την Κίνα – Τι λένε οι Ρώσοι
- Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Λιονέλ Ζοσπέν
- Η φλόγα της Ελευθερίας άναψε στο Μπουένος Άιρες για την 25η Μαρτίου









