Η στάση των «πράσινων» επί του θέματος πάντως, δεν αλλάζει κι επιβεβαιώθηκε κι απ’ την αρνητική απάντηση που έδωσε πριν από λίγες ημέρες σε επίσημη πρόταση της Ίπσουιτς για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.
Οι νεοφώτιστοι στην εφετινή Premier League κατέθεσαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, πρόταση ύψους 22,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Ιωαννίδη, όμως η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρα αρνητική. Ακόμη κι όταν η αγγλική πλευρά μετέφερε τη διάθεσή της να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.
Το «όχι» του Παναθηναϊκού για τον 24χρονο επιθετικό είναι δεδομένη κι εκτος απ’ την Ίπσουιτς έχει μεταφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες και προς άλλα κλαμπ. Η Τζιρόνα, 3η στην εφετινή LaLiga που αναμένεται να «χάσει» τον Αρτέμ Ντόβμπικ το εφετινό καλοκαίρι (οδεύει προς Ατλέτικο Μαδρίτης), έκανε διερευνητική επαφή προς τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση απ’ τους «πράσινους».
Κάτι ανάλογο συνέβη και με την προσέγγιση που έγινε απ’ τη Λάτσιο η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Τσίρο Ιμόμπιλε, ενώ την αρνητική διάθεση του Παναθηναϊκού γνωρίζει από… πρώτο χέρι και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας απ’ τις δικές της διεευνητικές επαφές με τους «πράσινους». Οι Πορτογάλοι μάλιστα, παρά τα όσα γράφουν επίμονα εδώ και μέρες τα ΜΜΕ της πατρίδας τους, επίσημη πρόταση δεν έχουν κάνει προς το «τριφύλλι».
απεμπε – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανακοίνωσε 2 συναυλίες στο Λος Άντζελες
- Την Κύπρο επισκέπτεται ο Βρετανός υφυπ. Εξωτερικών, Στίβεν Ντάουντι
- Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Το θεσμοθετημένο περιθώριο στα καύσιμα καλύπτει το αντίστοιχο της προ κρίσης περιόδου στη Λέσβο
- Επέκταση του δικτύου καφέ κάδων στον δήμο Αθηναίων
- Την δική της πρόταση για την ενεργειακή κρίση έκανε η Τουρκία
- Θ. Κοντογεώργης: Η δημόσια ακίνητη περιουσία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ισχυρό μοχλό περιφερειακής ανάπτυξης
- Συμφώνησε το Κρεμλίνο με τον Τραμπ σε σχέση με το πολιτικό εκτόπισμα ορισμένων ηγετών στην Ευρώπη
- Ν. Ταχιάος: Μέχρι το καλοκαίρι η επέκταση του μετρό προς Καλαμαριά – Προτεραιότητα η επέκταση στη δυτική πλευρά της πόλης
- Ιδού! Κάπως έτσι ανεβαίνουν οι τιμές σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- Νέος χαμός στη Βουλή: Έντονη αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου-Κυβέρνησης









