Ο Nigel και η Marjan Joyce, από το Christchurch της Νέας Ζηλανδίας , αφήνουν πίσω τις μικρές τους κόρες, μόλις τεσσάρων και οκτώ ετών, αφού και οι δύο διαγνώστηκαν με καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο Nigel πέθανε στις 31 Μαΐου και η Marjan πέθανε μόλις έξι ημέρες αργότερα.
Η οικογενειακή φίλη Angela Hawkins έχει οργανώσει έναν έρανο Give a Little για να βοηθήσει τα κορίτσια.
«Ο Νάιτζελ διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και λίγο μετά, η Μαρτζάν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο τρίτο στάδιο», έγραψε η Άντζελα στη σελίδα του crowd funding.
«Ήταν μια αφάνταστα δύσκολη περίοδος για αυτούς».
Ο Χόκινς είπε ότι οι γονείς προσπάθησαν να διατηρήσουν κάποια κανονικότητα για τα κορίτσια τους παρά την «αδιανόητη κατάσταση» στην οποία βρέθηκαν.
Ο Νάιτζελ έλαβε μόλις δύο εβδομάδες ζωής αφού υπέστη μια κρίση υγείας λόγω του καρκίνου τουκαι τέθηκε σε φροντίδα μέχρι το τέλος της ζωής του.
Πέθανε στις 31 Μαΐου, έχοντας στο πλευρό του την αδερφή του.
Η Marjan είχε πει ότι ο καρκίνος του μαστού της είχε περάσει, είπε ο Hawkins.
Αλλά σε μια καταστροφική τροπή των γεγονότων, η μητέρα είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει απώλεια όρασης και επιληπτικές κρίσεις πριν από τρεις εβδομάδες.
Τότε της είπαν ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της.
Η Marjan τέθηκε σε ανακουφιστική φροντίδα και πέθανε στις 6 Ιουνίου — μόλις έξι ημέρες μετά τον σύζυγό της.
Ο Χόκινς είπε ότι η Μάρτζαν είχε ενημερωθεί για τον έρανο για τα κορίτσια πριν πεθάνει και ότι «συγκινήθηκε μέχρι δακρύων».
«Έφερε το κεφάλι της στα χέρια της με δυσπιστία και ανέφερε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι που χρειάζονται υποστήριξη, αλλά τα δάκρυα ευτυχίας της έλαμψαν αυτή τη στιγμή», είπε ο Χόκινς.
«Είθε η μνήμη τους να συνεχίσει να φέρνει παρηγοριά και έμπνευση σε όλους όσους τους γνώρισαν».
photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πολωνία σε Ε.Ε.: Σταματήστε τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου
- Δύσκολες στιγμές στη Γαλλία: Παραλύει αύριο η χώρα λόγω απεργιών
- Η ΕΛΑΣ επικοινώνησε με την οικογένεια Αντετοκούνμπο μετά το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε από Τούρκο
- Τους πήραν χαμπάρι! Παγκόσμιος περίγελος το ΝΑΤΟ μετά την απάτη με την «εισβολή ρωσικών drones», video
- Ρωσία σε Ε.Ε.: «Με τις συνεχείς κυρώσεις δεν πετυχαίνετε τίποτα»
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι όλοι οι αστυνομικοί για το έλλειμμα άνω των 700.000 που αποκαλύφθηκε το 2022
- Φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα στο Καματερό – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
- ΤτΕ: “Ανέβασε στροφές” η αγορά ακινήτων το β΄τρίμηνο 2025 – Νέα άνοδος των τιμών κατά 7,3%
- ΥΠΕΘΟ: Παράταση έως 11 Σεπτεμβρίου 2026 για την εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων
- Οι αργίες και οι διακοπές του νέου σχολικού έτους
Κύρια Θέματα

















