Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε έναν πύραυλο άγνωστης ταυτότητας από το νότιο τμήμα των δυτικών παραλίων της σήμερα, ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις της Νότιας Κορέας, λίγες ώρες αφού η Πιονγκγιάνγκ ενημέρωσε ότι θα εκτοξεύσει έναν δορυφόρο κάποια στιγμή από σήμερα, 27 Μαΐου μέχρι τις 4 Ιουνίου.
Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας εξέδωσε κατεπείγουσα προειδοποίηση νωρίτερα, καλώντας τους κατοίκους της νότιας επαρχίας Οκινάουα να καλυφθούν, επικαλούμενη μια «πιθανή απειλή» από τον βορειοκορεατικό πύραυλο. Στη συνέχεια ήρε την προειδοποίηση, διευκρινίζοντας ότι ο πύραυλος δεν αναμένεται να περάσει πάνω από ιαπωνικό έδαφος.
Η εκτόξευση αυτή είναι πιθανότατα μια προσπάθεια να θέσει η Βόρεια Κορέα σε τροχιά τον δεύτερο κατασκοπευτικό δορυφόρο της. Έπειτα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, που τερματίστηκαν με τη συντριβή των πυραύλων, κατάφερε να θέσει σε τροχιά τον πρώτο τέτοιο δορυφόρο της τον περασμένο Νοέμβριο.
απεμπε – απεμπε-EPA-kcna photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό; Τι συζητιέται έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο της Ελλάδας
- Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
- Δύο ουκρανικά drones φέρονται να επιτέθηκαν σε σημαντικό ρωσικό πετροχημικό συγκρότημα
- Περού: Ανακαλύφθηκε απολίθωμα δελφινιού ηλικίας 12 εκατομμυρίων ετών
- Μητσοτάκης από Λήμνο για ΦΠΑ σε νησιά κάτω το 20.000 κατοίκων: «Νομίζω ότι διορθώσαμε μία μεγάλη αδικία»
- Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο προσωρινά κρατούμενοι για τη φωτιά στο Γηροκομείο
- Πιέζεται ο Μακρόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
