Η αστυνομία δεν ανέφερε τι ακριβώς συνέβη στο σχολείο, ωστόσο σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο WalesOnline δύο μέλη του προσωπικού τραυματίστηκαν από μαχαίρι κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο οποίο ενεπλάκησαν δύο μαθήτριες.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ δήλωσε «σοκαρισμένος» από το γεγονός που σημειώθηκε στο σχολείο Άμαν Βάλεϊ του Άμανφορντ, στη νότια Ουαλία. Στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ευχαρίστησε την αστυνομία και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την επέμβασή τους.
Ο πρωθυπουργός της Ουαλίας Βον Γκέτινγκ, που πρόσκειται στο Εργατικό Κόμμα, έκανε λόγο για μια «ιδιαίτερα ανησυχητική περίοδο για το σχολείο, τις οικογένειες και τον τοπικό πληθυσμό».
«Τα σχολεία θα έπρεπε να είναι ασφαλή μέρη, όπου μαθαίνουμε και ανακαλύπτουμε. Είναι λυπηρό και ανησυχητικό ότι σήμερα εκπαιδευτικοί και μαθητές είδαν την ασφάλειά τους να θρυμματίζεται λόγω ενός βίαιου συμβάντος», σχολίασε ο επικεφαλής των Συντηρητικών της Ουαλίας, Άντριου Ρ. Τ. Ντέιβις.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / phoτο: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κορυφώνεται η αγωνία για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται
- Η στιγμή που χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ισλαμική Συρία τυλίγεται στις φλόγες, vid
- Αυτό θα πει “σοβαρό χιόνι” στη Ρωσία, vid
- Εξαρθρώθηκε ομάδα που διέπραττε κλοπές σε βάρος πολιτών, προσποιούμενη υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
- Μαλαισία: Ένοχος ο πρώην πρωθυπουργός Νατζίμπ Ραζάκ για κατάχρηση εξουσίας και ξέπλυμα χρήματος
- Τραγωδία στο Τέξας: Μεθυσμένη οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και ξεκλήρισε οικογένεια
- Μαρκ Ρούτε: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη
- Συρία: Εκρηξη σε τέμενος της επαρχίας Χομς-3 νεκροί
- Πάτρα: Δύο ανήλικοι στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Αλεξάνδρα Σδούκου για αγρότες: «Δεν μπορεί κάποιος να ζητά χωρίς να συζητά»









