“Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η θέση της Γαλλίας είναι να ζητήσει από όλους τους εμπλεκόμενους αποκλιμάκωση και αυτοσυγκράτηση“, είπε ο Μπαρό στον ραδιοφωνικό σταθμό Sud.
Από την πλευρά του, ο Βρετανός υπουργός Εργασίας και Συντάξεων Μελ Στράιντ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η αποκλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και στο Ιράν παραμένει εφικτή.
“Παρότι δεν γνωρίζουμε προς το παρόν τις λεπτομέρειες η ελπίδα μου είναι ό,τι έχει συμβεί να μπορεί να αποκλιμακωθεί“, δήλωσε ο Στράιντ στο GB News.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του Ιταλού υπουργού Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι, από το Κάπρι όπου προεδρεύει της συνόδου υπουργών Εξωτερικών της G7: “Προτρέπουμε όλους να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν την κλιμάκωση. Η G7 θέλει απόλυτη αποκλιμάκωση σε μια περιοχή που βρίσκεται υπό σοβαρή ένταση», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός στη δημόσια τηλεόραση RAI.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καιρός: Επιμένουν οι θυελλώδεις βοριάδες και σήμερα – Πότε επανέρχεται η ζέστη
- Ο παππούς από την Λευκάδα εξέπληξε Ολλανδούς ποδηλάτες με την κίνησή του! vid
- Η άβολη στιγμή της Κέιτ μετά την χειρονομία της Καμίλα έγινε παγκόσμιο viral! vid
- ΒΙΝΤΕΟ με ακόμα ένα πλήγμα σε πλοίο «ναρκωτρομοκρατών» δημοσίευσε ο Τραμπ
- Από το κακό στο χειρότερο οι σχέσεις ΟΗΕ-Ισραήλ – Πλησιάζει η ώρα «διεθνούς επέμβασης»;
- Δήμος Σφακίων: Έγκριση χρηματοδότησης για αποκατάσταση ζημιών στο αγροτικό οδικό δίκτυο
- Σαν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ρωσικό… «καψόνι» στους Πολωνούς: Σήκωσαν μαχητικά οι νατοϊκοί
- Η Ρωσία απορρίπτει την νατοϊκή προβοκάτσια για «εισβολή μαχητικών της» πάνω από την Εσθονία
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΑΙΡΟΣ


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΑΓΡΟΤΕΣ

ΜΕΝΙΔΙ


ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
