Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όπως αναφέρεται σε σημερινό δελτίο Τύπου του δήμου Θεσσαλονίκης, τονίζει προς τον κ. Αγγελούδη πως έχει οριστεί Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχικής που θα εξετάσει τις σχετικές καταγγελίες καθώς η ασφάλεια όλων των φιλάθλων στους αγώνες της είναι ύψιστης σημασίας.
Η διοίκηση της UEFA ευχαριστεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για την υποστήριξή του και εκφράζει τη βεβαιότητα πως ο αυριανός επαναληπτικός αγώνας στο γήπεδο της Τούμπας θα αποτελέσει μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.
Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ο κ. Αγγελούδης έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν καταγγέλλοντας τη στάση των βελγικών αρχών, αναφέροντας πως «επιτέθηκαν σε οικογενειάρχες, μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου, συλλαμβάνοντας και αφήνοντας εκτός αγώνα ανθρώπους που είχαν νόμιμο δικαίωμα».
Ο δήμαρχος είχε υπογραμμίσει πως για τον δήμο Θεσσαλονίκης, η ασφάλεια των οπαδών της Club Brugge που θα επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη «είναι η απόλυτη προτεραιότητα», ζητώντας να αξιολογηθούν οι καταγγελίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.
Φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλιμάκωση: Ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της Πόλης της Γάζας
- «Πρέπει να κάνουμε το παν για να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο»! Αλίμονο με όσα λέγονται από την Πολωνία
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου
- Η Βραζιλία αποκάλυψε γλυπτό 4 μέτρων ενός…εξωγήινου! vid
- Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Ουκρανία: Δυτική μπλόφα ή νέα κλιμάκωση;
- Ακόμα ένα δείγμα πως η Ανατολή έχει πάρει την ανηφόρα και η Δύση την κατηφόρα
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
Κύρια Θέματα

















