Στην Ουκρανία, στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση, μέλη της ομάδας μάχης Tsentr των ρωσικών δυνάμεων χρησιμοποιούν τρισδιάστατους εκτυπωτές σε ένα εργαστήριο επισκευής drone για να παράγουν ανταλλακτικά, εξαρτήματα για τετρακόπτερα και πυρομαχικά, αποκάλυψε σχετικά πρόσφατα ένας στρατιωτικός γνωστός ως Κεντ.
Σύμφωνα με το Sputnik, o στρατιώτης έδειξε ένα δωμάτιο που είχε οριστεί για μια «φάρμα» τρισδιάστατων εκτυπωτών, όπου ανταλλακτικά για drones, συσκευές για την ρίψη πυρομαχικών από ένα τετρακόπτερο και εξαρτήματα πυρομαχικών εκτυπώνονται όλο το εικοσιτετράωρο!
Πρόκειται για μία νέα αποκάλυψη που δείχνει πως η Ρωσία ξεφεύγει τεχνολογικά και στον στρατιωτικό τομέα! Ο πόλεμος έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί!
«Έχουμε ένα δωμάτιο για τρισδιάστατη εκτύπωση. […] Δηλαδή, όποιος χρειάζεται ο,τι, το τυπώνουμε»! είπε, μεταξύ άλλων, ο Κεντ
Παράλληλα, η ρωσική εταιρεία Hardberry-Rusfactor έχει αναπτύξει ένα νευρωνικό δίκτυο πολλαπλών χρήσεων για όλους τους τύπους μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) , που θα επιτρέψει την αναγνώριση ουκρανικών στρατιωτικών αντικειμένων στην ζώνη ειδικής επιχείρησης, δήλωσε στο Sputnik ο γενικός διευθυντής Alexey German.
«Έχουμε χαρτογραφήσει ένα λογισμικό που ονομάζεται NAKA, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένα νευρωνικό δίκτυο που αναγνωρίζει ορισμένα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου του εχθρικού εξοπλισμού», είπε.
Συγκεκριμένα, εξήγησε, το νευρωνικό δίκτυο είναι ικανό να ανιχνεύει με ακρίβεια το στρατιωτικό υλικό του ουκρανικού στρατού που προμηθεύεται από την Δύση, όπως τανκς Leopard, Abrams και οχήματα μάχης πεζικού Bradley.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης