Μια άγρια ιστορία από την Ουκρανία φέρεται να εξελίσσεται στην Ουκρανία, καθώς υπάρχουν ισχυρισμοί πως η σύζυγος του προέδρου Volodymyr Zelensky λειτουργεί ένα δίκτυο παιδικού trafficking, όπου τα εκτοπισμένα παιδιά της Ουκρανίας προσφέρονται σε γνωστούς παιδεραστές σε όλο τον κόσμο.
Όπως αναφέρει το TheIntelDrop.org , ενώ ο πληροφοριοδότης φέρεται να παρείχε φωτογραφίες των εγγράφων του ιδρύματος Olena Zelenska και την προσωπική του ταυτότητα εργασίας για να προσδώσει αξιοπιστία στις κατηγορίες του.
Η Olena Zelenska είναι η σύζυγος του Zelensky, η οποία ίδρυσε το ίδρυμα στην Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2022 μαζί με την πάντα ύποπτη, η αλήθεια είναι, Hillary Clinton και άλλους!
Στο βίντεο που ανέβασε ο φερόμενος ως πληροφοριοδότης, ένας άνδρας που φοράει μάσκα λέει ότι μιλάει για να εκθέσει τι συμβαίνει στο Ίδρυμα Olena Zelenska με βάση την προσωπική του εμπειρία!!!
«Κατάλαβα πώς είχαν στηθεί όλα αυτά τα πράγματα. Πραγματικά, όλα όσα συμβαίνουν εκεί είναι φρικτά. Παραιτήθηκα αμέσως. Εμπορία σεξουαλικής επαφής παιδιών, όχι ευχαριστώ. Δεν θέλω να συμμετέχω. Γι’ αυτό φτιάχνω αυτό το βίντεο τώρα. Ελπίζω επίσης ότι θα κάνετε την έρευνά σας και όλα αυτά θα σταματήσουν. Σε ευχαριστώ για όλα. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να πω όλα όσα συνέβησαν εκεί», αναφέρει μεταξύ άλλων!
Στο μεταφρασμένο βίντεο θα δείτε τον φερόμενο μάρτυρα να λέει πως μεταφέρουν τα παιδιά από την Ουκρανία σε ανάδοχες οικογένειες! Ή τουλάχιστον αυτό λένε!!!
ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ TRAFFICKING ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ:
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως
- Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις του μακελειού στα Βορίζια









