Ήταν στον δρόμο της επιστροφής από ένα παρατηρητήριο της ρωσικής ειρηνευτικής αποστολής κοντά στο χωριό Janyatag. Όλοι οι στρατιώτες που βρίσκονταν στο στρατιωτικό όχημα σκοτώθηκαν. Ρώσοι και Αζέροι ερευνητές εργάζονται επί τόπου για να διευκρινίσουν όλες τις συνθήκες του συμβάντος.
«Στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ επέστρεφε από ένα παρατηρητήριο της ρωσικής ειρηνευτικής αποστολής στην περιοχή του χωριού Dzhanyatag, ένα αυτοκίνητο με ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό δέχθηκε πυρά φορητών όπλων. Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού, οι Ρώσοι στο αυτοκίνητο σκοτώθηκαν», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας!
Νωρίτερα, ανακοινώθηκε εκεχειρία στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπως μετέδωσε το Sputnik Armenia. Οι Αρμένιοι του θύλακα που βρίσκεται στο επίκεντρο πολεμικών συγκρούσεων συμφώνησαν με το αίτημα του Αζερμπαϊτζάν να σταματήσουν να πολεμούν και να αφοπλιστούν, μετέδωσε παράλληλα το IFAX, προσθέτοντας ότι συμφώνησαν στην διάλυση και τον πλήρη αφοπλισμό του στρατού του Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Είχε προηγηθεί αίτημα του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ο οποίος ζήτησε «τον άμεσο τερματισμό των συγκρούσεων» στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΝΔ: Αυξήσεις μισθών έφεραν οι φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ
- Μαζικό μπλακ άουτ σε Ουκρανία και Μολδαβία εν μέσω ψύχους – Vid
- Μητσοτάκης: Επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο
- Ο Τραμπ θέλει να οργανώσει αγώνα αυτοκινήτων στην Ουάσινγκτον για τα 250ά γενέθλια της Αμερικής
- Μήνυμα Τ. Θεοδωρικάκου για τα τριάντα χρόνια από τα Ίμια
- Η Κάθριν Ο’Χάρα είχε αποκαλύψει ότι είχε μια σπάνια συγγενή πάθηση
- Εντυπωσιάζει το φαινόμενο των «τριών ήλιων» στη Ρωσία, vid
- Ολοκληρώθηκαν η συζήτηση και η ψηφοφορία για το πρώτο θέμα του 22ου Συνεδρίου του ΚΚΕ
- Η Κομισιόν καλεί την Ελλάδα να μεταφέρει ορθά στο εθνικό δίκαιο τις διατάξεις για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
- Ο Ιρανός πρόεδρος δηλώνει ότι ο Τραμπ, ο Νετανιάχου και οι Ευρωπαίοι υποδαύλισαν τις εντάσεις στις διαδηλώσεις
Κύρια Θέματα









