Μεντβέντεφ για Ζελένσκι: «Τα αφεντικά του θα βάλουν να τον κρεμάσουν»

Με πιο αυτοκριτική στάση και περισσότερο...ψύχραιμος (από όσο συνηθίζει) εμφανίστηκε στο Telegram ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση στο φράγμα που πλημμύρισε περιοχές της Χερσώνας, αλλά και την παραδοχή από τη Μόσχα για την εκκίνηση της ουκρανικής αντεπίθεσης, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας έδωσε το εξής μήνυμα:

«Ο εχθρός έχει υποσχεθεί από καιρό μια μεγάλη αντεπίθεση. Και φαίνεται ότι κάτι έχει ήδη ξεκινήσει.


Δεν υπάρχουν εκπλήξεις, αφού το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει άλλη επιλογή. Πρέπει να επιτεθούν. Είναι απαραίτητο να δικαιολογηθούν τα ληφθέντα λάφυρα και τα όπλα. Η απογοήτευση των αφεντικών μπορεί να κοστίσει στους Zelensky και την παρέα του την ίδια τη ζωή τους.


Θα κατηγορηθούν για σπατάλη των χρημάτων των Αμερικανών φορολογουμένων. Επιπλέον, θα το κάνουν από τα χέρια κάποιου άλλου, όπως τους αρέσει στο Λάνγκλεϊ: θα δώσουν εντολή σε ριζοσπάστες απατεώνες να χτυπήσουν έναν τοξικομανή για προδοσία στη Δημοκρατία της Ουκρανίας και μετά να τον κρεμάσουν από τα πόδια με τους κολλητούς του, όπως κάποτε κρέμασαν τον Ντούτσε και τη φασιστική του χούντα στην πλατεία Λορέτο του Μιλάνου.

Ως εκ τούτου, το καθεστώς του Κιέβου έχει μόνο μία διέξοδο – να πάει μέχρι το τέλος, στέλνοντας χιλιάδες επιστρατευμένους στο θάνατο.

Αλλά σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να υποτιμούμε τον εχθρό.
Ο εχθρός και ο δυτικός κόσμος που τον στηρίζει είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει τη χώρα μας από προσώπου γης.


Επομένως, τώρα το κύριο πράγμα είναι να συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να δώσουμε μια αξιοπρεπή απάντηση. Ο στρατός μας έχει σημαντικό πλεονέκτημα στην αεροπορία, τις τεθωρακισμένες δυνάμεις και τα όπλα υψηλής ακρίβειας. Και, φυσικά, ηθικό υψηλό επίπεδο.

Πρέπει να σταματήσουμε τον εχθρό και μετά να ξεκινήσουμε μια επίθεση.
Στόχος του σήμερα δεν είναι μόνο η απελευθέρωση των εδαφών μας και η προστασία του λαού μας. Στόχος του είναι η πλήρης ανατροπή του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου».

(απεμπε-EPA-Sputnik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί