Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών 2023. Ενδεχομένως στις 21:30 να μην χρειαστεί καν εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος, όπως είπε ο Γενικός Διευθυντής της Singular Logic (η οποία έχει αναλάβει το έργο της συλλογής των εκλογικών αποτελεσμάτων), Δημήτρης Μπακάκος.
«Με τις συσκευές που θα έχουν όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, θα στέλνουν τα αποτελέσματα πολύ γρήγορα και θα μεταδίδονται σε ένα εσωτερικό κύκλωμα, στο οποίο είναι ενταγμένοι το ΥΠΕΣ και οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι πολίτες θα τα παρακολουθούν με καθυστέρηση μόλις τριών λεπτών από την αποστολή τους», ανέφερε ο κ. Μπακάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Όπως τόνισε, «Πρώτα θα γίνει καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των κομμάτων, θα σταλούν τα αποτελέσματα για τα κόμματα και μετά θα ξεκινήσει η καταμέτρηση για τους σταυρούς των υποψηφίων, για τους οποίους γύρω στα μεσάνυχτα θα έχουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό αποτελεσμάτων που θα έχουν ενσωματωθεί».
Ειδικότερα, ανέφερε ότι λόγω της χρήσης της τεχνολογίας:
«Ίσως δεν χρειαστεί να υπάρξει στις 21:30 εκτίμηση για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά να μας προλάβουν τα πραγματικά αποτελέσματα, ανάλογα με την ταχύτητα ενσωμάτωσης τους στο σύστημα. Εκτίμηση θα χρειαστεί εάν υπάρχει πχ. κάποιο κόμμα που οριακά μπαίνει ή δεν μπαίνει στην Βουλή».
(με πληροφορίες από ieidiseis. gr / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη Βουλή τη Δευτέρα η ΠΝΠ για την επιδότηση καυσίμων και τα μέτρα στήριξης
- Γαλλία: Επικρίνουν δημοσιογράφο που πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο ΥΠΕΞ
- Πούτιν: Οι σχέσεις μας με την Ευρώπη βρίσκονται σε κρίση – Εκείνοι στήριξαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία, vid
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 3 Απριλίου
- Πιερρακάκης: Οι επιπτώσεις της κρίσης αρχίζουν ήδη να γίνονται αισθητές στην πραγματική οικονομία
- Τραμπ: Ήμουν ο μόνος πρόεδρος που έκανε γνωστικό τεστ, vid
- Στο Βερολίνο θα βρεθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα ο ισλαμιστής ηγέτης της Συρίας
- Μεταναστευτικό: Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για πραγματικό κίνδυνο ανθρωπιστικής καταστροφής στον Λίβανο
- Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Στο τέλος η αλήθεια θα βγει
- Viral το… φλερτ του Τραμπ σε ζωντανή σύνδεση: «Είσαι ακόμα πιο όμορφη», vid









