ερωτηθείς σχετικά το μεσημέρι της Πέμπτης για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.
«Δεν γνωρίζω αν το έχει χρησιμοποιήσει (σ.σ. το πρωθυπουργικό αεροσκάφος), αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαΐου και κάποιες ημέρες αργότερα μέχρι να υπάρξει διάλυση της Βουλής, οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε ο Άκης Σκέρτσος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Είχε προηγηθεί δήλωση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, στην οποία υποστήριξε ότι «ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες».
«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται.Στις 21 Μαΐου λέμε “Ως εδώ” στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία».
(intime photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επικοινωνία Γ. Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Μπ. Αμπντελάτι – Τι συζήτησαν
- Οικογενειακές στιγμές για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη – Οι ευχές του για τα Χριστούγεννα
- Οι προειδοποιήσεις έχουν δοθεί! Αν δεν εισακουστούν, έρχονται καταστροφικές συνέπειες για την Δύση
- Δυτ. Όχθη: 5 Ισραηλινοί συνελήφθησαν για τον τραυματισμό βρέφους κατά την επίθεση εποίκων σε σπίτι Παλαιστινίων
- Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε μαχητή των Φρουρών της Επανάστασης
- Θεσ/νικη: Παρίσταναν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ και άρπαξαν από ηλικιωμένη κοσμήματα, λίρες, μετρητά
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν 48 ουκρανικά drones πάνω από ρωσικές περιοχές
- Σουηδία: Δολοφόνησε με μπαλτά 55χρονη σε βίλα – Νεκρός ο δράστης από πυρά αστυνομικών
- Ποιοί είναι οι zillennials; Η μικρογενιά για την οποία κανείς δεν μιλάει
- Κακοκαιρία: Η ανάρτηση του Δημάρχου για την πρωτοφανή χαλαζόπτωση στη Λέρο – Δείτε εικόνες









