Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ιδρυτής του κόμματος ΕΑΝ, Αναστάσιος Κανελλόπουλος για την υπόθεση με το κόμμα Κασιδιάρη, μιλώντας στον Alpha.
Σε ερώτηση σχετικά με το εάν θα συνεργαστεί με τον φυλακισμένο πολιτικό, ο κ. Κανελλόπουλος επανέλαβε πως «θα κατέβουμε αυτόνομα με το δικό μας κόμμα. Το κόμμα αυτό λέγεται ΕΑΝ και στο κόμμα αυτό καλούμε τους πολίτες να στρατευτούν».
Ξεκαθάρισε δε πως δεν προηγήθηκε καμία σύγκρουση με τον Ηλία Κασιδιάρη: «Αρχικώς ήταν αποφασισμένος να μην κατέβει, ούτε ο ίδιος ούτε το κόμμα του, όμως μετά το άρθρο του πρώην προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, άλλαξε προφανώς απόφαση και δήλωσε ότι θα κατέβει στις εκλογές και ό,τι θέλει ας γίνει».
«Μη χρησιμοποιείτε τη λέξη “τα σπάσατε”. Αυτό σημαίνει σύγκρουση και δεν υπήρχε σύγκρουση», υπογράμμισε κατηγορηματικά.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Από αύριο η 52η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας και 150 επιχειρήσεις
- Τελικά η Ινδία θα σταματήσει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο; Τι ανέφερε ο Ρώσος πρέσβης στην χώρα
- Η αφηρημάδα παραλίγο να του στοιχίσει πολύ ακριβά! Ιταλός πέταξε στα σκουπίδια 20 ράβδους χρυσού
- Εξάρθρωση συμμορίας με δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές – Αγκάλιαζαν ηλικιωμένους και τους “ξάφριζαν”
- Ο Γ. Βρούτσης επισκέφθηκε τη Ζάκυνθο και ανακοίνωσε νέο αθλητικό κέντρο στο νησί
- «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινάει η πανελλαδική εφαρμογή με ενίσχυση έως 500 ευρώ τον μήνα
- Παρέμβαση της Κίνας με αιχμές κατά του Ισραήλ για τη Δυτική Όχθη
- Νίκος Παπαθανάσης: Παρεμβάσεις 2,18 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στον δήμο Πρεσπών
- Αλ. Τσίπρας στον ΠτΔ: Καμία συναίνεση στην κυβέρνηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος
- Μελόνι: «Στην Ευρώπη υπάρχει σίγουρα μια ιταλογερμανική ατμομηχανή»









