Ένα αεροπλάνο της American Airlines αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Κολόμπους του Οχάιο, το πρωί της Κυριακής, καθώς φωτιά ξέσπασε στον κινητήρα.
Το Boeing 737 είχε αναχωρήσει από το Κολόμπους για το Φοίνιξ της Αριζόνα, όταν το πλήρωμα, γύρω στις 8 το πρωί (τοπική ώρα), δήλωσε ότι το αεροσκάφος παρουσίασε προβλήματα στον κινητήρα.
Σύμφωνα με αυτό που αναφέρεται ως το πιθανότερο σενάριο, ένα πτηνό μπήκε στην τουρμπίνα λίγο μετά την απογείωση, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά.
Το αεροπλάνο επέστρεψε με ασφάλεια στο διεθνές αεροδρόμιο Κολόμπους «λόγω μηχανικού προβλήματος», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η American Airlines.
«Το αεροσκάφος τέθηκε εκτός λειτουργίας για συντήρηση και το προσωπκό μας εργάζεται ώστε οι επιβάτες να φθάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους, στο Φοίνιξ», ανέφερε σε ανακοίνωση της American Airlines.
(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως
- Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις του μακελειού στα Βορίζια









