Σχετικά με την τροπολογία που αναμένεται να φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας δήλωσε: «Το 2014, σε μία πάρα πολύ δύσκολη εποχή, εγώ ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με μία συντονισμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, είχαμε συλλάβει τον κύριο Κασιδιάρη με τη συγκεκριμένη δικογραφία η οποία υπήρχε. Και αυτό τον οδήγησε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση. Δεν έχει περάσει τόσο πολύ καιρός από τότε και δεν πιστεύω ότι ούτε η ελληνική κοινωνία ούτε η ελληνική πολιτεία έχουν ξεχάσει υπό ποιες συνθήκες και με ποιο τρόπο λειτούργησαν οι συγκεκριμένοι κύριοι».
Δείτε video από το τηλεοπτικό κανάλι mega:
Όπως υπογράμμισε, δεν πρέπει να δούμε ποτέ ξανά στο ελληνικό Κοινοβούλιο εικόνες όπως αυτές του παρελθόντος και για αυτό υπάρχουν συνταγματολόγοι και νομικοί που ξέρουν τον τρόπο. «Νομίζω ότι σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, και εδώ δεν χωράνε αστερίσκοι ούτε μικροπολιτικές, έχει μία καθαρή θέση και στάση στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι σημαντικό να συμφωνούμε σε αυτά τα οποία θωρακίζουν τη δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ σημείωσε ότι τα θέματα της τάξης και της ασφάλειας είναι πάρα πολύ σημαντικά και δεν έχουν χρώμα, ούτε κόμμα, τονίζοντας πως θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι και η Ελληνική Αστυνομία θα πρέπει να αφήνεται να κάνει κάνει τη δουλειά της, πάντα, όμως, με σεβασμό στον πολίτη».
(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ακόμα 131 αλλοδαποί περισυνελέγησαν νοτίως της Κρήτης
- Εντυπωσίασε το θέαμα με drones στα Ενετικά τείχη στο Ηράκλειο, vid
- Ευρώπη και Ουκρανία: Δεν έχει νόημα αυτό που συμβαίνει με την οικονομία! Ή μήπως έχει;
- Νύχτα μπλακ άουτ και εκρήξεων στο Κίεβο, vid
- Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Χιλιάδες ακυρώσεις ή καθυστερήσεις πτήσεων – Ποια αεροδρόμια έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα
- Ο Χρήστος Τζόλης στoυς κορυφαίους της Ευρώπης – Σπάει κοντέρ
- Περού: Νέα δολοφονία 34χρονου δημοσιογράφου – Είναι η τέταρτη από την αρχή του έτους
- Δυνατή χιονοθύελλα έπληξε τη Νέα Υόρκη ντύνοντας τα πάντα στα λευκά, vid
- Ο Ζελένσκι εκτοξεύει απειλές κατά της Λευκορωσίας, συμμάχου του Πούτιν
- Καιρός σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας, ισχυροί άνεμοι και συννεφιά – Πού θα βρέξει
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΡΕΥΜΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ
ΜΕΤΡΟ
ΑΓΡΟΤΕΣ
VOUCHER
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ









