Ράβδες χρυσού με εγχάρακτο το σήμα και το όνομα της ιστορικής ελβετικής τράπεζας, είναι διαθέσιμες προς πώληση σε δημοφιλείς ελβετικές ιστοσελίδες αγοραπωλησιών.
Για παράδειγμα, όπως αναφέρει το Reuters, ένα μπλε-κόκκινο σκουφάκι του σκι με το λογότυπο «CS», το οποίο ήταν στη μόδα τη δεκαετία του 1970, πωλείται για περίπου 200 ελβετικά φράγκα ή 200 ευρώ.
Άλλα αντικείμενα – ενθύμια που πωλούνται είναι παλιά γράμματα, αθλητικές τσάντες και φυσικά γραμματόσημα.
Ενώ ακόμα είναι άγνωστο ένα η επωνυμία Credit Suisse brand θα συνεχίσει να υφίσταται, οι πωλητές ψάχνουν να βρουν αυτούς που θα ήθελαν να κατέχουν ένα κομμάτι ιστορίας της ελβετικής οικονομίας.
Η Credit Suisse αναμένεται να παραμείνει ανεξάρτητη εταιρεία έως να ολοκληρωθεί η εξαγορά, όπου η UBS θα αποφασίσει εάν θα επιλέξει «να τραβήξει ή όχι την πρίζα» που αφορά στην ταυτότητα της ελβετικής τράπεζας.
Η Credit Suisse εξαγοράστηκε από την UBS με το τελικό ποσό να φτάνει στα 3,25 δισεκατομμύρια δολάρια – αρκετά κάτω από τη χρηματιστηριακή αξία της τράπεζας, αλλά υπερδιπλάσιο από την αρχική προσφορά του 1 δισεκατομμυρίου.
Η συμφωνία περιλαμβάνει 100 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα σε βοήθεια ρευστότητας για την UBS και την Credit Suisse.
(lifo. gr / scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
Κύρια Θέματα

















