Αρκετοί Ουκρανοί σαμποτέρ εισέβαλαν στην συνοριακή περιοχή του Μπριάνσκ, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο κυβερνήτης της περιοχής. Φέρονται να πυροβόλησαν εναντίον ενός οχήματος, σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας ένα 10χρονο παιδί.
Σύμφωνα με την Readovka, 40-50 άτομα της Ουκρανικής Ομάδας Σαμποτάζ και Αναγνώρισης πήραν ομήρους στο χωριό Sushany, στην περιοχή Bryansk — μπορεί να υπάρχουν παιδιά ανάμεσά τους.
Και οι δύο ομάδες διείσδυσαν στην περιοχή Klimovsky.
Στο σημείο έχουν ήδη φτάσει τοπικές υπηρεσίες ασφαλείας. Επίσης, σύμφωνα με την Readovka, η μάχη διεξάγεται στο χωριό Sushany.
Στην περιοχή Μπριάνσκ, αρκετοί άνθρωποι συνελήφθησαν όμηροι, δήλωσε στο RIA Novosti εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Το πρακτορείο TASS , επικαλούμενο τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, αναφέρει ότι υπήρξε σύγκρουση με «Ουκρανούς σαμποτέρ» στην περιοχή. Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον Μπογκόμας, η συνοικία του Κλιμόφσκ δέχθηκε επίθεση με drone. Αποτέλεσμα ήταν να πάρει φωτιά ένα σπίτι. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται επί τόπου, έγραψε ο κυβερνήτης.
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απόκοσμες εικόνες: Κύμα σκόνης από την έρημο “έπνιξε” το Ισραήλ – Καύσωνας αναμένεται τη Δευτέρα
- Βρετανία: Πρόστιμο 150 ευρώ σε γυναίκα που πάρκαρε στο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες
- Άννα Καραμανλή από Καστοριά: Η πόλη βρίσκεται στο επίκεντρο του θρησκευτικού τουρισμού
- Οι διαστημικές πτήσεις μπορούν να αλλάξουν τη θέση του ανθρώπινου εγκεφάλου, σύμφωνα με νέα μελέτη
- Ο Όρμπαν… ευχαρίστησε τον Ζελένσκι μετά τη δημόσια προσβολή εναντίον του, vid
- Εγκεφαλικά εμφυτεύματα: Η «ευρωπαϊκή απάντηση» στον Μασκ φέρνει εξελίξεις
- Τσέχικο Τεχνικό Πανεπιστήμιο: Αυτή είναι η πρώτη σχολή μηχανικών στον κόσμο που ιδρύθηκε πριν από 300 χρόνια
- Επιτάχυνση της Δικαιοσύνης και αναθεώρηση του Συντάγματος στο “μικροσκόπιο” της ΓΣ της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών
- “Θέλω απλά να πάρω τη μπάλα” – To ξεκαρδιστικό βίντεο σκύλου με γάτα
- Ζελένσκι: Η αλλαγή διαπραγματευτή από τη Ρωσία έχει ως στόχο την αναβολή οποιωνδήποτε αποφάσεων
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΔΥΠΑ
ΚΕΡΑΜΕΩΣ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΚΡΕΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΒΟΥΛΗ









