Οι Ρώσοι δεν ανησυχούν ακόμα οικονομικά – Αλλά βλέπουν πως ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, vid

Νέο βίντεο για την αποκάλυψη επίθεσης στους αγωγούς NORD STREAM Που σε συνδυασμό με τις επιθετικές κινήσεις του ΝΑΤΟ προς την Υπερδνειστερία συνθέτει ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ για την Ευρώπη, αν δεν συμφωνηθεί σύντομα ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ...

Η έρευνα του Αμερικανού ερευνητή δημοσιογράφου Seymour Hersh φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτό που ήταν προφανές: Οι ΗΠΑ (και η Νορβηγία) βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις στους αγωγούς Nord Stream, κάτι που έχει ήδη νέα ιστορία κρίσης στο μέτωπο του πολέμου ΝΑΤΟ-Ρωσίας.

Ο Seymour Hersh εξηγεί σε βίντεο που σας δίνει αποκλειστικά το ΕΛ, γιατί οι ΗΠΑ αποφάσισαν να ανατινάξουν το Nord Stream:

«Η Ουάσινγκτον ανησυχούσε ότι η Γερμανία θα εγκατέλειπε τις κυρώσεις και θα άρχιζε να παίρνει ξανά ρωσικό αέριο. Έτσι… είπε στην Ευρώπη – «θα σας αφήσουμε να κρυώσετε». Δεν κάνει κρύο φέτος, αλλά η πραγματική ανησυχία είναι για τον επόμενο χειμώνα».

Από την πλευρά της η Ρωσία δείχνει σε πρώτη φάση να μην ανησυχεί οικονομικά, καθώς διοχετεύει το αέριό της σε Ινδία και Κίνα, ωστόσο στην Μόσχα, σε συνδυασμό με τις τελευταίες κινήσεις προς την Υπερδνειστερία, βλέπουν πως γεωστρατηγικά οι ΗΠΑ ωθούν την Ευρώπη όλο και πιο βαθιά στην σύγκρουση με την «Αρκούδα» με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Hersh

«Τι συνέβη στη Νορβηγία (NORD STREAM);

Ο λόγος που έγραψα όσα έγραψα, πάει πίσω στον Lyndon Johnson. Όλοι γνωρίζουμε, την υπόθεση του Johnson για επέκταση του πολέμου και την δέσμευση του Κογκρέσου να κάνει ό,τι ήθελε στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Το ίδιο με αυτό που έκανε ο Τζορτζ Μπους μετά την 9/11, που τον οδήγησε στο Ιράκ. Μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε.

Πήρε ο Τζόνσον την πλήρη εξουσία εξαπάτησης στην ομιλία που ονομάζεται  “the Tonkin Gulf resolution”, στο ψήφισμα του Κογκρέσου, που εγκρίθηκε, αφού ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ψέματα σχετικά με το τι συνέβη στον πόλεμο του Βιετνάμ: Αυτός εφηύρε την επίθεση από το Βόρειο Βιετνάμ.

Έτσι και εδώ έχουμε έναν πρόεδρο που λέει ψέματα για κάτι που εξουσιοδότησε και πράγματι συνέβη (την επίθεση στον αγωγό NORD STREAM.

Ανησυχούσαν (οι Αμερικανοί) ότι οι Γερμανοί θα  άρουν τις κυρώσεις και θα αρχίσουν να παίρνουν και πάλι φυσικό αέριο (από την Ρωσία) – (σ.σ. Και για αυτό έγινε η επίθεση στον αγωγό, την οποία αποκάλυψε ο Hersh)».

photo PIXABAY

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί