Αμερικανοί της μισθοφορικής οργάνωσης “Mozart”, που εκπαιδεύουν Ουκρανούς στρατιώτες να σκοτώνουν Ρώσους, φέρονται να εγκαταλείπουν την Ουκρανία.
Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ιδιωτικής εταιρείας, Andy Milburn.
Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα θα μπορούσε απλώς να αλλάξει το σήμα της, υποδεικνύοντας ότι «η αποστολή της συνεχίζεται στα ουκρανικά εδάφη».
“Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της ομάδας Μότσαρτ. Το γεγονός ότι το όνομα και η οργάνωση έγιναν αντικείμενο νομικών διαδικασιών αποσπά υπερβολικά την προσοχή από την κύρια αποστολή μας: την εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτών και την προστασία των πολιτών από τον κίνδυνο. Αλλά… Η αποστολή και οι άνθρωποι συνεχίζονται να εργάζονται… με νέο όνομα», έγραψε στο Instagram.
Η αμερικανική οργάνωση, που υποτίθεται ιδρύθηκε ως το “αντίπαλο δέος” της ρωσικής Wagner, έχει συνδέσει το όνομά της ακόμα και με παράνομο εμπόριο οργάνων στην Ουκρανία.

intime photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι ξεφορτώνουν συνεχώς ρωσικά μεταγωγικά στο Ιράν; Video
- ΗΠΑ: Κυρώσεις σε τέσσερις εταιρείες και δεξαμενόπλοια που παρακάμπτουν το εμπάργκο στη Βενεζουέλα
- Δύο νέα έργα δρομολογούνται στα Σφακιά – Υπεγράφησαν οι συμβάσεις
- Επικός Τραμπ: Η ατάκα για Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ που έγιναν Γάλλοι πολίτες
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Νικήτα Κακλαμάνη: Το 2026 να μας βρει ενωμένους
- Ζαχάροβα κατά των Δυτικών ηγετών μετά το χτύπημα στη Χερσώνα: «Εσείς δολοφονείτε παιδιά», vid
- Η προειδοποίηση του Λουκασένκο στον Πούτιν το 2023
- Ρόλοι-πρόκληση που φέρνουν τους σταρ του σινεμά στο Λονδίνο
- Πρωτοχρονιάτικο χτύπημα των Ουκρανών με νεκρούς στη Χερσώνα
- Καρχαρίας στο…Λουτράκι! Άφωνοι οι επισκέπτες τράβηξαν βίντεο









