Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ
«Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να συζητηθούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οι καταγγελίες για τις παρακολουθήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ την περίοδο 2016-2022, με την ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων.
Πρόκειται για την υπόθεση εκείνη που, αν και αποτέλεσε αντικείμενο της πρόσφατης Εξεταστικής Επιτροπής, “θάφτηκε” στην κυριολεξία με ευθύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά και την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων.
Το ΚΚΕ επανήλθε με νέο αίτημα για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, κάτι το οποίο στηρίχτηκε και από τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και του ΜέΡΑ25, βεβαίως υποκριτικά όπως αποδεικνύεται σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κι ενώ σήμερα έπρεπε να συζητηθεί η υπόθεση για να δοθούν επιτέλους απαντήσεις στα πολλά αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόσχημα το -σωστό- αίτημα για την πρόσκληση στην Επιτροπή του προέδρου της ΑΔΑΕ και αξιοποιώντας τη στάση της ΝΔ, αποχώρησαν από την Επιτροπή.
Αποχώρησαν δηλαδή από μια Επιτροπή με συγκεκριμένο και προγραμματισμένο αντικείμενο, επικαλούμενοι ζητήματα άλλης συνεδρίασης.
Ο στόχος είναι προφανής: Να θαφτεί για ακόμη φορά η υπόθεση των συνακροάσεων – υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ, με την άθλια συμπαιγνία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ήθελαν ποτέ να συζητηθεί και κυρίως να φωτιστεί η συγκεκριμένη υπόθεση».
newpost/intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καθυστερήσεις στην επίδοση καρτών για επιδόματα – Τι απαντούν τα ΕΛΤΑ
- Είδος προς εξαφάνιση τα μετρητά στην αγορά: Όλοι κυνηγούν την… ευκολία στις συναλλαγές
- Το Ιράν βλέπει καλή προοπτική στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Το σόου συνεχίζεται: Χεζμπολάχ: Δεν θα επέμβουμε σε περίπτωση περιορισμένων πληγμάτων των ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Για πρώτη φορά, ζωντανή εικόνα τρένων σε πραγματικό χρόνο – Δηλώσεις Κυρανάκη
- Πολιτική διαμάχη στην Τουρκία για θρησκευτικές εκδηλώσεις στα σχολεία εν μέσω Ραμαζανιού
- Η ρωσική κυβέρνηση εξετάζει την παροχή βοήθεια σε καύσιμα στην Κούβα
- Δεξιά πολιτική αλλαγή στη Βρετανία ζητάει ο Μασκ! Αυτό το κόμμα υποστηρίζει
- Σοκ στην Ινδία: Διασώθηκε ηλικιωμένος γιατρός που ζούσε μόνος – Δεν είχε αλλάξει ρούχα επί 18 μήνες (Vid)
- Έρευνα της ΕΛΑΣ στις φυλακές Δομοκού – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί









