Η είδηση αυτή έγινε γνωστή από πηγή προσκείμενη στην οικογένειά του και από τον δημοσιογράφο Λάουρου Ζαρντίμ, της εφημερίδας, O Globo.
Ο κ. Μπολσονάρου, που μετέβη αεροπορικώς στη Φλόριντα 48 ώρες προτού ολοκληρωθεί η θητεία του, ήταν ο μεγάλος απών στην τελετή του κεντροαριστερού διαδόχου του Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα την 1η Ιανουαρίου, εισήχθη στο νοσοκομείο μια μέρα αφού χιλιάδες ακροδεξιοί εισέβαλαν στις έδρες των τριών εξουσιών στην Μπραζίλια, στο Κογκρέσο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το προεδρικό μέγαρο, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές.
Στον πρώην αρχηγό του κράτους προσφέρθηκαν φροντίδες για πόνους στο έντερο, που συνδέονται με την επίθεση με μαχαίρι που είχε υποστεί από ψυχικά διαταραγμένο κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσής του το 2018. Ο γιατρός του κ. Μπολσονάρου διαβεβαίωσε πως δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό.
(cnn. gr / photo: scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Άσε μας κουκλίτσα μου”: Επεισόδιο μεταξύ Καιρίδη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – Η παρέμβαση Δένδια
- Mυρίζει «μπαρούτι» στις ΗΠΑ – Φόβοι για διεθνιστικό ξεσηκωμό
- Πώς να καθαρίσετε το χαλί σας με φυσικά υλικά – Απαλλαγείτε εύκολα από τους λεκέδες που άφησαν…οι γιορτές
- Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Άρδα και Έβρο
- Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα 26χρονος κατηγορούμενος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας
- Χαμός για την Βενεζουέλα: Αντέδρασε με οργή ο Τραμπ κατά Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών
- Ιαπωνία: Νέο απίστευτο ρεκόρ σε δημοπρασία – Τα κεράσια “Sato Nishiki” σε τιμή 140 ευρώ το ένα
- Συναγερμός στην Ισπανία: Η μεσογειακή “αράχνη – βιολί” επιτίθεται σε τουρίστες
- Νοτιοαφρικανός που ισχυριζόταν ότι ήταν ο «γηραιότερος άνδρας στον κόσμο» πέθανε λίγες ώρες μετά τα «121ά γενέθλιά» του









